Lifestyle

Erről a méregtelenítő elixírről csak kevesen hallottak, pedig valódi Jolly Joker: nem is gondolnád, mi mindenre hasznos

A kovaföld egy teljes mértékben biztonságos, hozzáadott anyagoktól mentes, ásványi anyagokban gazdag, természetes szagtalan por, ami számtalan területen fejti ki jótékony hatását.

Rendkívül hatásos

A kovaföld nem más, mint fosszilis élőlények maradványai. Magas szilícium-dioxid tartalommal bír, amely az egyik legfontosabb nyomelem az emberi testben, de számos más ásványi anyag is megtalálható benne, többek között magnézium, kalcium, nátrium és vas. A kovaföld képes feltölteni szervezünk szilícium szintjét, hatására pedig jelentős mértékben javul az egészség, de nem szabad megfeledkezni méregtelenítő hatásáról, valamint arról sem, hogy a szépségápolásban, sőt még a kertészkedésben is használható, gyógynövényszaküzletekben és bioboltokban pedig könnyen be lehet szerezni. Galériánkban eláruljuk, mi mindenre jó a kovaföld:

A kovaföld 80-90 százalékban megkövesedett algát tartalmaz, amely rendkívül jót tesz a hajnak, a bőrnek, az ízületeknek, valamint a csontoknak. Sőt: ha körmünk gyakran berepedezik vagy betöredezik, akkor is nagy segítséget nyújt.
Kattints a további képekért!

Ezeket idd a bolti verziók helyett és nem marad el a várt eredmény!

Leadfotó: 123rf
Forrás: Kiskegyed

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok