Lifestyle

Öt nap után találkozhattak a koraszülött ikrek: szívszorító dolog történt - Videó

A 32. hétre születtek meg, napokra inkubátorba kerültek - a viszontlátás világraszóló lett. A apró babák videója könnyeket fakaszt.

Babák

A 26 éves amerikai nő gyermekei márciusban születtek meg, nem akármilyen előzmények után, nem akármilyen körülmények között - írja a TWN.hu. "Az amerikai nő tavaly júliusban elvesztette egy babáját, így augusztusban igencsak kikerekedett a szeme, amikor ismét pozitív lett a terhességi tesztje. Akkor meg aztán végképp, amikor az orvosa közölte vele: ikreket hord a szíve alatt" - olvasható a lap cikkében. "Egyszerűen kitört belőlem a nevetés" - emlékezett vissza Meghan a Today-nek. "Megmutattam a technikusnak az ultrahangot, mert nem hittem neki. A férjem első reakciója az volt, hogy szereznie kell egy másik munkát" - emlékezett mosolyogva. Aztán a 32. héten váratlanul megindult a szülés. "Egy kis sámlin ültem, és segítettem a fiamnak a vécére menni. Amikor megpróbáltam felállni a zsámolyról, elfolyt a magzatvizem" - emlékezett a lapnak. Azonnal császármetszéshez készültek el a kórházban, és az is kiderült, a babákat egy időre el kell majd különíteni. A viszontlátás milliókat ríkat meg.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy szinte megundorodtál a kedvenc parfümödtől a menstruációd idején?
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?