Új otthonba költözött, két hét múlva ijesztő tüneteket tapasztalt és tolószékbe került

A 28 éves nőnél ötvennél is több aggasztó tünet jelentkezett, melyek miatt nemcsak hogy ágyhoz kötött lett, de 24 órás felügyeletre szorult.

Két hét alatt ötven tünete lett

A 28 éves Emma Franklinnek nem sok ideje volt kiélveznie új otthona kényelmét 2017-ben, két héttel a beköltözése után ugyanis aggasztó tüneteket észlelt magán. Többek között krónikus köhögés, izomgörcsök, mellkasi fájdalom, légzési nehézségek, fájdalmas kiütések és hajhullás keserítette meg az életét, naponta újabb és újabb tünetek jelentkeztek, saját bevallása szerint legalább ötven különböző baja volt.

A Mirror leírja, Emma olyan mindennapos fájdalommal küzdött és olyan rossz egészségi állapotba került a rejtélyes betegség miatt, hogy járni sem tudott, ezért ágyhoz kötötté vált és egész napos felügyeletre volt szüksége, mivel nem tudta ellátni magát ebben az állapotban. Olyan kimerült volt, hogy a nap 23 órájában csak aludni bírt.

Tovább nehezítette a dolgot, hogy a nőnek már ekkor is volt egy betegsége, 12 éve Lyme-kórban szenvedett, ezért az orvosai rögtön komolyan vették a problémát, és elvégezték a szükséges teszteket, amelyek segítségével fény derült arra, mi okozza a súlyos tüneteket.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2