Lifestyle

Minden egyes nap integetett a kislány az idős néninek: hirtelen nemvárt és megható dolog történt

Háborúk és szenvedés rázza meg a világot hosszú hónapok és évek óta, az ember ilyenkor hajlamos a hitét is elveszteni az emberekben rejlő jóságban. És akkor érkezik egy ilyen történet.

Iskola

Körülbelül három hónapja alakult ki a szokás: a 13 éves Evie Doogan és osztálytársnői az iskolából hazafelé menet minden nap integetni kezdtek Maureennek - írja a TWN.hu. A nyolcvanas éveiben járó hölgy egy idősek otthonában él az angliai Walsallban, és mosolyogva integet vissza a lányoknak. Nemrég azonban a megszokott időben nem állt ott, ahol szokott, hirtelen az utcán bukkant fel, épp ott, ahol az iskolás lányok keresztezik majd az útját. Amikor odaértek hozzá, a néni váratlan dolgot tett. Evie könnyekig hatódott, és elővette a kameráját.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.