Lifestyle

Keservesen nyávogott a kiscica: kemény üzenetet írt az orvosa a ketrecére - Videó

Meghódította a világot egy kétségbeesetten nyávogó kiscica videója - köszönhetően a nem mindennapi humorral megáldott orvosának.

Orvos

Milliók nézték már meg ezt a videót a TikTok-on és az Instagramon is: az apró cica valószínűleg képtelen lett volna egyedül erre a teljesítménye, kellett hozzá az orvosa is. Dr. Matt McGlasson egy interjúban elmesélte a macska történetét is, ami tényleg nen mindennapi. "Éppen a rendelőben voltam, amikor megcsörrent a telefonom: a gyerekeim voltak azok. Egy kóbor cicát találtak a szomszédban, a tornác alatt megbújva" - mondta a TWN.hu híre szerint és nem titkolta, már az első találkozásukkor megdöbbentette, hogy ez a cica mennyit nyávog. Miután megvizsgálta: egy méretes táblát tett a ketrecére, rajta egy kőkemény üzenettel. Felrobbant a világháló!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Sztárok
Kevesen tudják, hogy a Marvel-filmek szépségének, a 39 éves Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére, aki nemcsak szívdöglesztően fest, hanem igazi jótét lélek is.
Home&Design
Ha szeretnénk, hogy otthonunk vibráló és élettel teli legyen, bátran próbáljuk ki ezt a stílust. Ne féljünk kísérletezni, és alkossunk egy olyan teret, amely igazán minket tükröz.
Fashion&Beauty
Ha valaha is elgondolkoztál már azon, miért van a legtöbb baseball sapka tetején egy kis gomb, akkor a legjobb helyen jársz, hogy megtudd a választ!