A legkínosabb fotók testvérekről, amiket valaha láttunk - Senki nem lehet rájuk büszke

Awkward Family Photos, vagyis kínos családi fotók néven fut az a csoport, ahova bárki feltölthet szégyellnivaló, ugyanakkor kacagtató képeket magáról és a famíliájáról. A weboldal most arra kérte a felhasználóit, hogy azokat a felvételeket osszák meg a nyilvánossággal, amin fiútestvérek szerepelnek, és amikre enyhén szólva sem lehet senki büszke. Szerencsére sok vagány fiú és férfi vállalta be a kínos gyerekkori pillanatokat - kacagj velünk te is!

Vámpírosdi

A fotón két testvér és édesapjuk látható: a kisebbik, Joel egy szűk dobozban fekszik, akár egy aprócska vámpír. Joel azzal a szöveggel tette fel a felvételt az oldalra, hogy a bátyja halálra rémült, miután meglátta őt ebben a furcsa helyzetben.

Kikötözve

Christ és ikertestvérét a tornáchoz kötözték a szülők, mert szerették volna, ha úgy játszanak a friss levegőn, hogy közben nem kóborolnak el.

Úgy szeretlek, majd megfojtalak

Ezt a képet egy nő, Tracy töltötte fel: azt írta, hogy a felvételt karácsonykor lőtte, és a gyerekei szerepelnek rajta. Tracy csak annyit kért az idősebb lurkóktól, hogy öleljék meg a kistestvérüket. Ez lett a vége.

Tojáskaland

Egy Taylor nevű felhasználónak köszönhető ez a rendkívül különleges felvétel: szegény testvérek egy hatalmas tojásban ülnek, és látszólag még élvezik is a dolgot.

Kattints tovább a humoros fotókért!

Fotók: dailymail.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!