A kínai új év első hónapja a Tűz-Tigris lesz – beindulnak az energiák!

Mire számíthatunk februárban? A Tigris akcióba lendül! Olvasd el szakértőnk, Padma előrejelzését!

Tűz-Tigris: nem hangzik valami gyengéden...

És nem is számíthatunk másra, mint amit az elnevezés sugall: berobban a tavaszi életenergia, hatalmas erővel lódul meg minden a Disznó év első hónapjában. Nagyon sok energia gyűlt fel a Kutya évében, ami csak arra vár, hogy csatorna nyíljék a számára, és végre áramolhasson, teremthessen, manifesztálhasson. Hát… nem egyszerűen áramolni fog, hanem zúdulni. A kínai naptár szerint bizony már vége van a télnek, a Víz elem időszaka leköszönt, éled a Fa elem, kezdődik a tavasz, indul az új évkör!

Ahogy megérezzük ezeket az energiákat, felbuzdul bennünk a lelkesedés, a tettvágy, és úgy érezzük, semmi sem lehetetlen. Ötleteket, elképzeléseket gyűjtöttünk már eddig is, de most végre megcsillan a megvalósíthatóság lehetősége. A Jang-Tűz sugárzó optimizmusa, kifogyhatatlan energiája fog segíteni, inspirálni bennünket belülről, és remélhetőleg kívülről is sok éltető napsütés formájában. Nem az aprólékos precíziós munka és tervezés időszaka ez, inkább az áttörésé, amihez óriási energiák állnak majd mindannyiunk rendelkezésére. Nem fog zavarni az sem, ha egyedül, támogató társak nélkül kell belevágnunk valamibe – a tigris magányos vadász, bízik saját ügyességében és erejében, és nem is nagyon szokott sikertelenül járni. Tudatosítsd ezeket az energiákat, emlékezz rá, és vedd észre, hogy itt vannak, így még inkább ki tudod majd használni őket!

Fotó:Padma

Mit hoz még a Tűz-Tigris hónap? Olvass tovább a következő oldalon!

Oldalak

Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.