Lifestyle

Mi a kínai horoszkópod? Elárulja a legfontosabb tulajdonságaidat

Ismerd meg jobban önmagad!

Ilyen állat vagy a kínai horoszkóp szerint

A kínai horoszkóp szerint 12 állatövi jegy létezik, minden ember valamelyiknek az "uralma" alá tartozik, attól függően, hogy melyik évben született. A jegyek meghatározzák jó és rossz tulajdonságainkat, de még azt is befolyásolhatják, mi történik velünk a jövőben.

A 12 állatövi jegy létrejötte egy ősi legenda szerint Buddhához kötődik. Buddha egyik nap magához hívta az összes állatot, de csak tizenketten jöttek el: a patkány, a bivaly, a tigris, a nyúl, a sárkány, a kígyó, a ló, a kecske, a majom, a kakas, a kutya és a disznó. Jutalmul a fáradozásukért, egy-egy évet kaptak ajándékba, amelyek azóta is az ő nevüket viselik.

Kíváncsi vagy, hogy melyik a te állatövi jegyed? A születési éved alapján keresd ki a megfejtést, majd nézd meg a galériánkban, milyen főbb személyiségjegyeid vannak! Egy dologra figyelj: a kínai naptár szerinti évek kb. február 4-től a következő év február 4-éig tartanak, így a mi naptárunk szerinti január még az előző kínai évhez tartozik, ezért ha ekkor születtél, nézd mindig az előző évet. (Pl.: 1940. január 15. Nyúl év lesz.)

Patkány: 2008, 1996, 1984, 1972, 1960, 1948, 1936, 1924, 1912. Akik a Patkány évében születtek, azok intelligensek, alkalmazkodóak, elbűvölőek, szeretik a művészeteket és jó a kommunikációs készségük.
Patkány: 2008, 1996, 1984, 1972, 1960, 1948, 1936, 1924, 1912. Akik a Patkány évében születtek, azok intelligensek, alkalmazkodóak, elbűvölőek, szeretik a művészeteket és jó a kommunikációs készségük.
Kattints a további képekért!

Február 3-án végre a várva várt kínai új év, a Föld-Kutya éve is beköszöntött! Bármi történjék is idén, a Kutya évében, az erőteljes lesz, és hatása sokáig velünk marad. Pontosabban mit fog ez jelenteni? Kiderül a cikkből!

Leadfotó: 123f.com

Oldalak

Lifestyle
Recept
Nincs is jobb egy meleg napon egy hűsítő Aperol spritznél. Nem kell ám koktélbárba menned ahhoz, hogy igyál egyet, hiszen otthon is pofon egyszerűen el tudod készíteni.
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...