Ledöbbent a fiatal lány, amikor megtudta, hogy két évvel idősebb bátyja igazából az ikertestvére

Nem csodáljuk, hogyha elsőre te is csak vakargatod a fejed a cikk címét olvasgatva, de ígérjük, hogy van észszerű magyarázata a dolognak.

Ikrek két év korkülönbséggel

Igencsak furcsa vallomást tett egy fiatal lány a TikTokon, elmondása szerint ugyanis van egy nála két évvel idősebb ikertestvére. Természetesen ezzel az információval általában sokkolja a környezetét, sokan zavarba jönnek, mikor megtudják, hiszen elsőre nagyon nem áll össze a kép, de talán pont ezért is lett olyan népszerű az erről szóló videója a közösségi oldalon.

A @sar_sarge nevű TikTok-felhasználó videójában arról beszél, hogy bár a bátyjával ikertestvérek, két év korkülönbség van köztük. Milliókat álltak értetlenül az esethez, ezért a lány magyarázatot is adott: a testvérpár mesterséges megtermékenyítéssel, egészen konkrétan in vitro fertilizációs eljárással, köznapi néven lombikbébiként fogant meg, azonban míg a bátyját visszatették az édesanyjuk méhébe, hogy kifejlődhessen és megszülessen, addig azt az embriót, amiből később ő lett, lefagyasztották, édesanyja pedig csak két évvel később „használta fel”. Ezzel az eljárással a lány és bátyja úgyszolván kétpetéjű ikrek, azaz nem hasonlítanak genetikailag jobban egymásra, mint bármely másik, nem iker testvérpár.


Egy következő videóban további részleteket árult el a lány. Ebből kiderül, hogy a testvérek csak nagyobb korukban értesültek a világra jövetelükkel kapcsolatos részletekről.


Ezek megőrültek! Az orosz influenszer olyannyira hajt a lájkokra, hogy ezért még arra is képes, hogy felkötözze az autója tetejére a hozzá bilincselt barátnőjét. Nem ez az első veszélyes mutatványuk, viszont most történt valami, ami talán kicsit elveszi a kedvüket a további kísérletezgetéstől.

Leadfotó: 123rf

Oldalak