Kerti bútor, grill vagy jakuzzi? Rendezd be a kerted gyorsan és egyszerűen!

Az ürömi Masszázsmedence Kiállítás és Vásár, a SpaTrend Expo évtizedes múlttal rendelkezik. Hagyományosan a nyár utolsó hetében megkezdődő kiállítás Magyarországon páratlan masszázsmedence választékot vonultat fel. (x)

Masszázsmedencék minden mennyiségben

A kiváló minőségű, funkcióiban és extráiban felülmúlhatatlan amerikai HotSpring masszázsmedencék mellett a Softub puha falú, pehelykönnyű, játékos masszázsmedencéi is igen népszerűek az idei évben. A jakuzzi kínálat mind a felsorakozó márkák terén, mind a masszázsmedencék méretében, formájában, kialakításában rendkívül széles és sokszínű: az egészen apró, két személyes Freeflow masszázsmedencétől, a nyolcszemélyes világítással és hangrendszerrel felszerelt újításokkal teli prémium HotSpring jakuzzin át a víz alatti futópaddal és a végtelen úszás élményét kínáló ellenáramoltató rendszerrel felszerelt Endless Poolsig válogathatnak a látogatók, hogy megtalálják az igényeinknek leginkább megfelelő modellt.

Rendezd be a kerted gyorsan és egyszerűen!

Kezdetben a kiállítás és vásár kizárólag a masszázsmedencékről szólt, azonban a vásárlók igényeivel párhuzamosan bővült a SpaTrend minőségi wellness termékeket felvonultató kínálata, így a kiállításon egyre nagyobb teret hódítottak a kültéri életmódhoz kapcsolódó prémium termékek.

Először a kiváló minőségű Jati & Kebon, valamint Ethos kerti bútoraival egészült ki a kiállítás, majd a prémium minőségű kanadai Broil King gázüzemű és faszenes grillek nyűgözték le a látogatókat. A grillsütők hatalmas népszerűségét mi sem mutatja jobban, hogy Kamado Chef és Kamado Joe kerámia grillekből, fatüzelésű Ofyr grillsütőkből, füstölőkből és megannyi grillkiegészítőből is kedvükre válogathatnak a látogatók.

A SpaTrend Expo-n a teljes terasz, kert és otthoni wellness részleg berendezésére is lehetőség nyílik, mert a jakuzzik, kerti bútorok és grillsütők mellett a teraszt télen-nyáron élvezhetővé varázsoló Renson árnyékolók, Umbrosa és Jardenico napernyők, szaunák és gőzkabinok is várják a látogatókat.

SpaTrend Expo Masszázsmedence Kiállítás és Vásár

Időpont: 2019. augusztus 23 - szeptember 1.
Helyszín: 2096 Üröm, Kőbánya u. 16.
Nyitva tartás: minden nap 9-18 óráig

Regisztráció: www.spatrendexpo.hu
_

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak