Lifestyle

Te mit látsz meg először a képen? Válaszodból kiderül, mit tükröz pontosan a jelenlegi lelkiállapotod!

Vess egy pillantást a képre, és mondd ki, mit látsz meg először rajta - fontos, hogy ne gondolkodj, ne elemezd a fotót, csak válaszolj!

Vajon milyen lelkiállapotban vagy jelenleg? Most kiderül!

A pszichológusok szerint jelenlegi lelkiállapotunk könnyen kideríthető asszociációinkból, vagyis abból, hogy egy-egy szituációba vagy esetleg ábrába mit látunk bele. A következő teszt pontosan ezen alapul. Vess egy pillantást az alábbi fotóra, majd gondolkodás nélkül vágd rá, hogy mit pillantottál meg először a képen. Fontos, hogy ne nézegesd a fotót, ne elemezd, hanem azt mondd, amit tényleg első pillanatban beleláttál. Valójában három variáció létezik, galériánkban mutatjuk a lehetséges "megoldásokat" és magát a fotót is!

Mit látsz meg először a képen? Válaszodból bizony sok minden kiderül, lapozz és megtudod, milyen lelkiállapotban vagy jelenleg!
Kattints a további képekért!

Az elegendő mennyiségű, minőségi alvás nélkülözhetetlen mindennapi egészségünkhöz. A rengeteg „hogyan aludjak jobban?” Google keresés viszont azt bizonyítja, sokan mégsem jutunk olyan minőségű alváshoz, amilyenre szükségük lenne.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Lifestyle
Az elektromos fogkefék régebben egészen különleges dolognak számítottak, manapság viszont már szinte mind ezeket az eszközöket használjuk fogaink tisztán tartásához.