Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.02.21.: A Skorpiót teljesen felkavarja egy bizonyos személy felbukkanása.

A Vízöntőt megpróbálja meghódítani egy közeli barátja. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Lelkiismeretes vagy és ez meglátszik mindenen, ami a kezed nyomát viseli. Ez az oka annak is, hogy a mai nap szinte tökéletesre sikerül. Vannak olyan dolgok viszont, amelyek feletted állnak és nem tudsz hatást gyakorolni rájuk. Ilyen lehet egy esetleges betegség, amire nem árt felkészülnöd!


IV.21. - V.20.

Bika

Bizakodó hangulatban telik a mai napod, ez a kellemes érzés, akár a végtelenségig is tarthatna. Csak sajnos mivel az alaptermészeted makacs és nyugtalan előbb-utóbb a nyugodt, kellemes időszakoknak is vége szakad, hiszen mindig találsz valamit, amin felhúzhatod magad. Célszerű lenne, ha rugalmasabban kezelnéd a dolgokat.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma érzékenyebb és ingerültebb lehetsz a szokásosnál, előfordulhat, hogy szinte minden apróságra érzékenyen reagálsz. Így jobban teszed, ha a környezeteddel nem ma folytatod le az aktuális vitákat. Mindenkinek jobb, ha a mai napot inkább egyedül töltöd.


VI.22. - VII.22

Rák

A kötelességeid és a munka helyett ma foglalkozz kizárólag önmagaddal és a magánügyeiddel. Találkozz barátokkal, menj társaságba vagy éppen vásárolni, ha úgy tartja a kedved. A mai napon bármit tehetsz, csak egyet nem:munkával foglalkozni.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Harciasságoddal többet ártasz magadnak, mint amennyit használsz. Ha szép szóval próbálod rávenni a környezetedet arra, hogy elfogadják az álláspontodat, máris nyertél. Különösen a pároddal és a főnököddel legyél türelmesebb!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Légy büszke arra, amit elértél és ne szégyelld megmutatni, elmondani másoknak a környezetedben. Nem kell kérkedned vele azért, de a siker az siker. Hadd tudja meg mindenki körülötted, mit értél el! Élvezd mások csodálatát, ha van kedved hozzá szervezz, egy kisebb összejövetelt is!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ma bármennyire is szeretnél a megszokott módon végezni a dolgaiddal, nem fogod tudni elérni, amit szeretnél. Valami új, valami más az, amire most szükséged van ahhoz, hogy túljuss egy problémán. Ébreszd hát fel a kreatív énedet és tegyél valami olyasmit, ami tőled nem megszokott!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma egy váratlan személy felbukkanása emlékeztetni fog arra, hogy a dolgok nem mindig fognak annyira simán menni körülötted, mint ahogyan azt mostanában megszokhattad. Az életed során még nagyon sok harcot kell megvívnod és ezek egy része nem lesz könnyű menet.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A napokban a saját érdekeidet kellene előtérbe helyezned, még akkor is, ha szeretteid nemtetszésüket fejezik ki. Most a pénzügyeidre koncentrálj minden erőddel, mert előnyös üzleti lehetőségekre bukkanhatsz. Csapj le rájuk gondolkodás nélkül!


XII.22. - I.20.

Bak

A jó híredre és az anyagi biztonságodra különösen vigyáznod kell, mert most egy rossz befektetéssel sokat árthatsz magadnak. A munkádban kicsit magabiztosabb fellépésre lenne szükség. Most ne adj kölcsönt senkinek, mert nem biztos, hogy viszontlátod!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Sok minden változik most körülötted. Ha szeretnél szabadságra menni, akkor most nyújtsd be az igényedet. A szerelemben is nagyobb függetlenségre vágysz, ráadásul a baráti körödből valaki kivetheti rád a hálóját. Amennyiben lehetőséged van rá, ne állj ellen a kísértésnek!


II.21. - III.20.

Halak

A belső feszültségedet akkor tudod sikeresen levezetni, ha képes vagy elvégezni azokat a feladataidat, amelyeket elvállaltál. Nem lesz könnyű megfelelned mások igényeinek, egészen mást várnak el tőled, mint amit te vársz el saját magadtól!

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vádat emeltek Donald Trump volt amerikai elnök ellen, amiért minősített iratokat tárolt otthonában. Ezt maga a politikus jelentette be csütörtökön. A volt elnök közlését megerősítette ügyvédje, Alina...
Fashion&Beauty
Nem véletlenül imádjuk kislányként a különféle játékbabákat, hiszen elképesztően gyönyörűek. Éppen ezért nem meglepő, hogy több sminktrend ihletéül szolgáltak már, legújabban a "babaszempillák"...
Sztárok