Lifestyle

Te elsőre megfejted ezt a furfangos képrejtvényt? Csak keveseknek sikerül

Újabb izgalmas fejtörővel állunk elő, mely első látásra taán egyszerűnek tűnik, mégis okozhat néhány "kellemetlen" percet!

Furcsa (zebra)pár

Mai képrejtvényünk első látásra talán pofonegyszerűnek tűnik, ám ha alaposabban szemügyre vesszük a feladatot, akkor gyorsan rájöhetünk, hogy bizony nem is olyan könnyű a megfejtés. Egy Sarosh Lodhi nevű természetfotós furcsa fényképpel rukkolt elő a Twitter-oldalán. A rendhagyó felvételen egy zebrapár látható a kenyai Masai Mara nemzeti Rezervátumban. Lodhi érdekes kérdést szegezett közönségének: melyik zebra látható elől? A jobboldali vagy a baloldali? Te meg tudod mondani?

Lapozz, mutatjuk a megfejtést!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...