Lifestyle

Te mit látsz meg elsőnek a képen? Válaszodból kiderül, mi a legnagyobb félelmed az életben

Pillants a képre: te melyik objektumot szúrod ki elsőként a négy közül? Talán nem is sejtenéd, de válaszod legnagyobb félelmedről árulkodik.

Melyiket látod meg először?

Bár sokan azt állítják magukról, hogy nem félnek semmitől és senkitől, ezt a kijelentést mindig el kell osztani kettővel, ugyanis tudatalattink legmélyén mindegyikünk tart valamitől, talán csak még nem került felszínre a félelem, egyesek pedig inkább nem is vesznek róla tudomást, ezzel elnyomva magukban a rossz érzést. Legnagyobb félelmeinket olykor igencsak nehéz leküzdeni, azonban erre is megvannak a módszerek – a leggyakoribb iszonyok és fóbiák közé tartozik egyébként a bohócoktól való rettegés, a haláltól való félelem, illetve a pókok látványától való viszolygás. Ha te azonban még nem tudod pontosan, mi a legnagyobb félelmed az életben, cikkünkből most kiderítheted: mindössze annyit kell tenned, hogy rápillantasz az alábbi fotóra, amin négy objektum látható – te melyiket veszed észre először? Válaszod segíthet megérteni, mitől tartasz leginkább a tudatalattid legmélyén.

Lapozz a magyarázatért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…
Egészség
Tényleg odafigyelsz a körmeidre? Lehet, hogy manikűröztetsz, vagy magadnak reszeled és fested őket, de szánsz egy percet arra, hogy rendesen megvizsgáld őket?
Sztárok
Egy török művésznek köszönhetően ma már nem nehéz elképzelni, hogyan nézne ki Amy Winehouse, Heath Ledger vagy Diana hercegné, ha még mindig köztünk lennének.