Lifestyle

Íme, a legtutibb praktika az orrfacsaró hűtőszag ellen - Egy pillanat alatt megszabadulhatsz a bűztől ezzel a trükkel!

Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!

Egyszerű és olcsó megoldás

Valószínűleg veled is előfordult már, hogy a hűtőajtót kinyitva megcsapta az orrodat egy undorító bűz, amelynek forrását gyakran nehéz megtalálni. Ami pedig még ennél is rosszabb, hogy gyakran ételeink is átveszik a kellemetlen szagot és "hűtőízűvé" válnak. Szerencsére létezik egy egyszerű és olcsó megoldás, amellyel végleg megszabadulhatunk a nem kívánatos szagoktól. Ha kíváncsi vagy, mit is kellene tenned, hogy soha többé ne legyen kellemetlen szagú a hűtő, olvass tovább!

A varázslatos összetevő nem más, mint a szódabikarbóna. Ha szeretnéd kipróbálni a szakértők szerint is bevált módszert, keverj össze 15 ml szódabikarbónát 1 liter meleg vízzel, és töröld le vele a hűtő polcait! Talán hihetetlenül hangzik, de a kellemetlen szagok bizony azonnal eltűnnek.
Kattints a további képekért!

Ha azt tapasztalod, hogy bőröd száraz, illetve állandóan hámlik, hiába veted be naponta hidratáló krémjeidet és szérumjaidat, talán itt az ideje, hogy inkább az étrendeden változtass.

Leadfotó: 123rf, forrás: yahoo.com

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Lifestyle
Nincs is annál tökéletesebb és gyorsabb reggeli, ha az ember összeüt egy rántottát. Azonban nem mindegy, hogy milyen technikával készíted el.
Egészség
Rengeteg étel van, ami a rák nagy ”ellensége”, de a magyarok egyik kedvenc alapanyagáról kevesen gondolnák, hogy rajta van ezen a listán.
Utazás
Légitaxik repkednek majd az égen a párizsi olimpia alatt.