Lifestyle

Hetekig kellemes illat lengi majd be a fürdőszobát, ha ezt csinálod: az összes szagnak búcsút inthetsz egy filléres trükknek hála

Egy TikTok-on nagy népszerűségnek örvendő takarító, Donna Mendoza elárulta, mit tehetnek a háziasszonyok annak érdekében, hogy akár heteken át tartó frissesség és jó illat lepje be a fürdőszobát, legyen bármilyen nagy is a helyiség.

Nem kell vagyonokat költened az illatosítókra

Számos oka lehet annak, hogy a fürdőszobát kellemetlen szagok árasztják el: az egyik legrosszabb, ami a helyiségben történhet, hogy a folyamatos párának és nedves levegőnek „hála” felüti a fejét a penész, de az eldugult lefolyók is szerepet játszhatnak abban, hogy bármivel is próbálkozunk, a fürdő sosem marad tartósan illatos. Donna Mendoza hivatásos takarító szerint azonban van egy megfizethető megoldás erre a problémára is, a hatékony fegyver pedig szinte minden háztartásban már alapból megtalálható, így költenünk sem kell rá külön, mint ahogyan azt a méregdrága illatosítók esetén tennénk. Donna azt ígéri, ezzel a lifehackkel heteken át tartó frissesség és jó illat lengi majd be a fürdőszobát, így mindenképpen megéri kipróbálni – annyit már most elárulhatunk, hogy nem a citromról, a szódabikarbónáról vagy épp az ecetről van szó, mint sok más trükk esetén. Galériánkban megtalálsz minden részletet!

A fürdőszobából áradó kellemetlen szagokért sok esetben a lefolyók, valamint maga a WC a felelős, így Donna szerint az utóbbinál kell kezdeni a probléma kiirtását, ehhez pedig van is egy egyszerű, olcsó, mégis hatékony trükkje.
Kattints a további képekért!

Bár néha lehetetlen feladatnak tűnik eltávolítani a gazt a járda széléről és a térkövek közül, szerencsére van egy trükk, amivel pillanatok alatt megszabadulhatunk a kártékony növényektől!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.