Melyik a kedvenc Disney meséd? Elárulja jó és rossz tulajdonságaidat

Sokatmondó a választásod.

Aranyhaj és a nagy gubanc

Aranyhaj évekig egy toronyba zárva élt, távol a külvilágtól – nem csoda, hogy alig várta, hogy felfedezhesse a világot. A kalandvágyó szőkeséghez hasonlóan te is imádod az izgalmakat, az újdonságokat, csak úgy szívod magadba az információt. Nem félsz az idegenektől, szívesen barátkozol mindenkivel, nyitott és bájos személyiséged sokakat levesz a lábáról. Vigyázz azonban, mert az óvatlanságod miatt utazásaid során könnyen behúzhatnak a csőbe!

Az oroszlánkirály

Ha az Az oroszlánkirály a kedvenced, ambiciózus, határozott és célratörő vagy, mindent megteszel, hogy elérd azt, amiről álmodtál. Tudod, milyen fontos az életben a család és a barátok, így őket is szem előtt tartod, és elfogadod, segíted őket önmaguk megvalósításában. Bízol az ösztöneidben, amik már így is nagyon sikeressé tettek. Kicsit sértődékeny és érzékeny vagy, nehéz kiengesztelni. Ha tudsz, változtass ezen a tulajdonságodon.

Alíz Csodaországban

Teljesen máshogy látod a dolgokat, mint a legtöbb ember, de ezt nem hátrányként, hanem előnyként fogod fel: imádod, hogy különbözöl a többiektől. Nagyon élénk a fantáziád és hihetetlenül kreatív vagy, ezek a képességek sok helyzeten átsegítettek már - csakúgy, mint Alízt Csodaországban. Remek tulajdonságod, hogy nem ítélsz el senkit azért, mert furcsa, inkább igyekszel megismerni és megérteni őt. A párválasztás terén érdekes személyiséged miatt akadnak nehézségeid, de ha egyszer megtalálod azt, aki illik hozzád, soha nem fogtok eltávolodni egymástól.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Gifek: giphy.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!