Lifestyle

Nyárra eltűnik rólad a felesleg: ha így iszod a kávédat, olvadni fognak a kilók

A strandszezonra mindenki szeretne megszabadulni a makacs zsírpárnáktól. Mutatunk egy egyszerű és hatékony módszert, ami segít, hogy formába hozd magad a nyárra.

Te is szereted a kávét?

Sokan képtelenek elképzelni az életüket kávé nélkül: nemcsak azért van rá szükségük, mert reggelente segíti őket a felébredésben, hanem mert kihagyhatatlan rituáléként épült be a mindennapjaikba. A cukorral, tejjel, tejszínnel teletömött kávé nem tartozik a fogyókúrás csemegék közé, mégis sokan isszák, még akkor is, ha éppen egy diéta közepén tartanak. Azonban van egy hozzávaló, ami nem a cukor, nem a tej, nem a tejszín: az első kortynál furának tűnhet az íze, azonban pár nap alatt könnyen hozzá lehet szokni – sőt, mindemellett abban is segít, hogy megszabadulj a pluszkilóktól. Elsőre bizarr párosításnak tűnik, de hidd el, jó hatású, hiszen sokat segít a fogyásban!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Ha ez az alkalmazás rajta van a telefonodon, jobban teszed, ha most azonnal letörlöd.
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.