Lifestyle

Karácsonyi ajándék horoszkóp: ilyen meglepetésnek örül valójában a 12 csillagjegy

Ha te még mindig nem tudod, mivel ajándékozd meg a szerettedet, jó helyen jársz! Csillagjegye segítségedre lesz a választásban.

Kos (március 20. – április 19.)

A Kos imád ajándékot kapni. Minden boldoggá teszi, ami színes, feltűnő, izgalmas és egyedi. Imádja a meglepetéseket. A mindennapi, praktikusnak nevezhető karácsonyi ajándékokat rémesen unalmasnak tartja, a Kos izgalomra, kihívásra, újdonságra vágyik. Minden ajándék jöhet, ami új, így a legújabb divat szerinti ruháktól kezdve a különböző kiegészítőkön keresztül a legújabb elektronikai cuccokig és mobiltelefonig bármi biztosan felcsillantja a szemét. Az ékszereket nagyon szereti, minél nagyobb, minél fényesebb, annál jobb. Szeret főzni, a legújabb konyhai eszközök is tökéletes ajándékok lehetnek a Kos számára.

Bika (április 19. – május 20.)

A Bika gyakorlatias típus, kiváló az ízlése, szereti a luxust, a kényelmet, a kényeztetést. Amikor karácsonyi ajándékot keresel neki, mindenképpen érdemes az előbbieket is figyelembe venni. Bámulatos kézügyességgel rendelkezik, a praktikus ajándékoknak örül a leginkább. Nagyon szereti a finom ételeket és italokat, szívesen hallgat zenét, még énekelni is szeret. A legtöbb Bika gyűjt valamit, a gyűjtemény pedig sosem lehet teljes, így biztos lehetsz benne, mindig vágyik egy újabb darabra. Figyelmességedet rendkívül fogja értékelni.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek nagyon kommunikatív és társaságkedvelő típus. Vidám, kedves és szeretetre méltó csillagjegy. Ráadásul talán neki a legegyszerűbb ajándékot vásárolni, mert szinte mindennek szívből tud örülni. Bármilyen kommunikációs kütyüt vehetsz neki, ahogyan az összerakós, gondolkodtató játékokat is szívből értéli majd. Ha pedig eBookot vásárolnál, amelyre akár több száz könyvet is letölthet, vélhetően az örömkönnyek sem maradnak el. Szeret utazni, a fotózás is érdekli, ezért az útikönyvek, a fotós kiegészítők szintén tökéletes választás Ikrek szerettednek. A különféle dekokozmetikumokról és a parfümökről már nem is beszélve.

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák nemcsak magát az ajándékot értékeli, de azt is, ahogyan átadod neki. Imádja az ünnepeket, a karácsony különösen közel áll a szívéhez. Mivel nagyon érzelmes típus, leginkább a szívből jövő, érzelmes ajándékoknak örül. A családi fotóalbum vagy egy fotókönyv, benne a legszebb és legmeghatóbb pillanatokat megörökítve, a legkülönlegesebb karácsonyi ajándék a Rák számára. Ugyanígy meglepheted a családi nyaralásra emlékeztető ajándéktárgyakkal, amit kitehet a polcra, és gyakran nézegethet felidézve az emlékeket.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.