Lifestyle

Tizenhat évesen öngyilkos lett Kailia Posey, akinek világhírű mém lett kislánykori mosolyából

Tragikus hirtelenséggel elhunyt az Apró szépségek című reality-ből ismert Kailia Posey, akinek gyermekkori arcképe népszerű internetes mémmé nőtte ki magát, huncut mosolyát az egész világ megismerte. A 16 éves lány önkezével vetett véget életének.

Elhunyt Kailia Posey

A tévénézők a TLC Toddlers & Tiaras című műsorában ismerhették meg az akkor még kislány Kailia Posey-t. A műsor, ami hazánkban Apró szépségek címen ismert, olyan gyerekekről szól, akik korosztályuknak megfelelő szépségversenyeken vesznek részt. Posey csibészes mosolya, és az abból készített GIF-ek és mémek az internet sztárjává tették a kislányt.

A PageSix információi szerint Posey családja jelentette be, hogy a 16 éves Kailia önkezével vetett véget életének. „Bár tehetséges fiatal volt, aki előtt fényes jövő állt, sajnos egy heves pillanatban meggondolatlanul döntött, és véget vetett földi életének” – olvasható a család keddi közleményében.

Posey halálhírét az édesanyja közölte a közösségi oldalán hétfő este. „Nincsenek szavaim vagy gondolataim. Egy gyönyörű kislányt veszítettünk el. Kérjük, adjátok meg nekünk azt a nyugalmat, amire szükségünk van, hogy meggyászoljuk Kailia elvesztését. Örökké az én kicsikém marad” – írta Facebook-posztjában Marcy Posey Gatterman. A bejegyzésben egy fotót is mutatott lányáról, ami pár nappal a halála előtt, a középiskolai bálján készült Kailiáról.

Posey élete során számos szépségversenyen részt vett, amelyeken sikeresen szerepelt. Januárban jelentette be az Instagram-oldalán, hogy indulni fog a Miss Washington tiniszépségversenyen. Jövő ősztől az iskolai pomponlány-csapat tagja lett volna. Szülei elmondása szerint pilóta szeretett volna lenni.

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Fotó és leadfotó: TLC/YouTube

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.