Június havi nagy szerelmi horoszkóp: csak az erős kapcsolatok maradnak meg

Sok új kapcsolatra van kilátás, a meglévő szerelmek pedig még jobban megerősödnek. Íme június havi szerelmi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Zûrösnek ígérkezik a szerelmi életed június hónapban, már nem lehet sokáig halogatni a döntést. Ha nem szánod el magad a változtatásra, akkor a sors fogja megtenni helyetted, ami nem biztos, hogy tetszeni fog neked. Elõfordulhat, hogy egy régi kedvesed ismét feltûnik az életedben vagy jelenlegi pároddal kerültök ismét egy olyan szituációba, amit jobban szerettél volna elkerülni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ez a hónap nemcsak legfájóbb érzelmeiddel szembesíthet, de erõt is ad ahhoz, hogy megoldhasd a régóta húzódó érzelmi problémáidat. Ideje, hogy pároddal megbeszéjétek és kimondjátok a hosszú ideje dédelgetett sérelmeiteket. Ahhoz, hogy új alapokra helyezhessétek a kapcsolatotokat, le kellene ásnotok a problémák gyökeréig. Nézzetek szembe a problémákkal, mert csak így találhattok rá a megoldásra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Vitával indulhat a hónap, amely fõképpen az anyagi dolgok miatt robbanhat ki, ez rákényzserít téged arra, hogy átgondold életednek fontos kérdéseit. Lassíts egy kicsit, figyelj a belsõ hangodra, megérzéseidre, keresd meg a félelmeid, kudarcaid okát. Június rengeteg lehetõséget biztosít arra, hogy megtudjátok beszélni pároddal a felmerült problémákat. Ha a szinglik táborába tartozol olyasvalakit sodorhat az utadba a sors, aki nem a megbízhatóságáról híres.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Június érzelmileg rendkívül intenzívnek ígérkezik olyan sérelmek kerülhetnek felszínre, amit eddig mélyen letemetettek magatokban. Ne õrizgessétek tovább, alapossan beszéljétek át, ha a kapcsolatban még van egymás iránti szeretet, akkor megmenthetõ, különben végérvényesen megszakadhat. Az egyedülállók olyan személlyel találkozhatnak, aki nem nevezhetõ éppen könnyû esetnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Szerencsés fordulat várható a szerelmi életedben, most minden okod meg lehet az örömre. Arra viszont ügyelj, hogy az önbizalomhiányból adodó kételkedéseddel ne ronts el mindent. Nem könnyû eleget tenni az elvárásaidnak, párválasztás terén magasra tetted a mércét, most még is úgy érezheted, hogy megtaláltad az igazit, minden feltételednek megfelelel az illetõ. Ha kapcsolatban élsz akkor felmerülhet a szakítás gondolata.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Érzelmi életeddel elégedetlen vagy, nem is igazán tudod megfogalmazni, hogy mi az oka annak, hogy nem úgy mûködik a kapcsoaltod, ahogyan azt te szeretnéd. Próblémát jelenthet a jövõre nézve, ha most nem vagy képes megbeszélni pároddal a kétségeidet, az õszinteségre most nagy szükség lenne mindkettõtök részérõl. Ha úgy tesztek, mintha minden rendben lenne, az csak a távolságot növeli köztetek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha júniusban képes vagy felfedni legmélyebb vágyaidat, akkor az álomszerû szerelem, amelyrõl álmodoztál elérhetõ közelségbe kerülhet. Aki igazán boldoggá tehetne az ott van a közeledben, az is megeshet, hogy talán már régrõl ismered, csak eddig nem úgy tekintettél rá, mint lehetséges jelöltre. Amennyibben kapcsolatban élsz, meghitt, szerelmes pillanatokban lehet részed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Szerelmes, szenvedélyes hónapra számíthatsz, tele új élménnyekkel. Nagyon erõs benned a valakihez való tartozás igénye, de erõsen vágysz a szabadságra, az újdonságra, a kalandok izgalmaira is, Ez a furcsa kettõség nagyon megnehezíti az életedet. Pároddal nem kerülheted el, hogy megbeszéljétek, nagyobb szabadságra van szükséged. Szingliként vesd bele magad az életbe flörtölj, ismerkedj, ne akarj most hosszú távra elkötelezõdni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Megkísérthet egy titkos viszony lehetõsége, amelybe ha belemész soha nem tapasztalt szenvedélyt élhetsz át. Ám mielõtt belevágnál mérlegeld, hogy mit kockáztatsz, ha úgy érzed, hogy jelenlegi kapcsolatod menthetetlen, akkor inkább válaszd az egyenes utat. A párjukat keresõk most rátalálhatnak a nagy szerelemre, amely sokkal lassabban bontakozhat ki, mint azt szeretnék.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ha a kapcsoaltod nem mûködik úgy, ahogyan te azt szeretnéd és nincs esély a harmónia megteremtésére, akkor érdemes elgondolkoznotok, hogy talán jobb lenne, ha külön utakon folytatnátok az életeteket. Nem érdemes ragaszkodni ahhoz, ami már elmúlt, mert az csak hátráltat mindkettõtöket a továbblépéstõl. Egyedülállóként, ha elég nyitott vagy, akkor a sors egy különleges személyt sodor az utadba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Júniusban különösen fontossá válhatnak szerelmi, családi kapcsolataid. A függetlenségi igényed most összeütközésbe kerülhet a felelõsségvállalásaiddal és kötelezettségeiddel. At utóbbi idõben teljesen átalakult életedben már nem tudod, hogy mi a jó és mi a helyes. Minél erõszakosabban próbálod megoldani a helyzetet, annál inkább akadályokba ütközöl. Csak úgy tudod megoldani ezt a helyzetet, ha szeretteiddel együttmûködsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Jûniusban mély érzések kerítenek hatalmukba, mindennél erõsebb lehet a vágyad, hogy szerethess, ezért nagyon sok áldozatot leszel képes hozni. Mielõtt azonban elkötelezõdnél érdemes elgondolkodnod a szabadságvágy, a felelõsségvállalás és a tartós elkötelezõdés kérdésein. Elképzeléseid egy tökéletes kapcsoaltról hamis illúziókat táplálhat benned. Egyedülállóként ne ugorj bele egy túl szépnek tûnõ kapcsolatba, mert sok csalódást tartogathat a jövõben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!