Jótékonykodás édesség kóstolással - Te mennyit fizetnél Warren Buffett-nek?

Warren Buffett-nek olyan innovatív ötlete támadt, miszerint létrehoz egy alapot, amit jótékonyságra szán. A 82 éves milliárdos saját édességbirodalmában, a See’s Candy Factory-ben tart majd egy „kóstoló túrát”, amit már aukcióra bocsátott.

Ennyi pénzért Buffett személyesen vezeti a túrát

Az aukció a charitybuzz.com-on futott augusztus 13-ig és a Los Angeles-i iskolák számára gyűlt a pénz. A cukorka-gyáros Willy Wonka stílusában, saját maga vezeti majd körbe a szerencsés vásárlót és minőségi időt tölt vele együtt, mivel megmutatja neki, mi hogyan készül, milyen ízű a végeredmény és, megtanítja a bonbon evés sajátos módját is.

A látogató kérdéseket tehet fel a tulajdonos magán-, illetve üzleti életéről, és még autogramot is kap, valamint lehetősége nyílik egy közös kép készítésére is. Ez az első ilyen alkalom, hogy Buffett tartja személyesen a körbevezetést, mivel az előző évek során csak egy interaktív túra várta az aukció nyertesét. A jelenlegi nyertes nagyjából 1 millió dollárt ajánlott fel, ami még semmi a 2012-es jótékonykodó személy összegéhez képest, aki majdnem 3,5 millió dollárt fizetett.

Tartós jelenlét az üzleti életben

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Buffett üzleti birodalma számos szektort érint, mivel megjelent már a bútor- és az ékszeriparban, de még a közszolgáltatásban is. Cége fontos szerepet játszott olyan nagy márkák életében, mint a Wells Fargo vagy a Coca-Cola.

Forrás: bornrich.com
Fotók: bornrich.com, flickr.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!