Valami nagyon nem stimmel Joe Biden legújabb fotójával - az elnök a fél világot sokkolta

Az Amerikai Egyesült Államok első emberét 97 esztendős hivatali elődje, Jimmy Carter társaságában fotózták le, a felvétel azonban szakajtónyi kérdést vet fel. Az internet népe azonnal rá is vetette magát, és bizony nem is alaptalanul.

Az ember, aki legyőzte Donald Trumpot

Joe Bident 2021. január 20-án iktatták be az Amerikai Egyesült Államok 46. elnökének. Meglehetősen visszás-kaotikus körülmények között lépett hivatalba, és bár a közvélemény jelentős része azonnal szimpátiájáról biztosította, időről-időre ellentmondásos, vitát generáló cikkek is napvilágot látnak róla (ezek jórészt 78 éves vezető életkorán élcelődnek). Akárhogy is, bár csupán néhány hónappal ezelőtt foglalta el az Egyesült Államok elnöki székét, már most több jelentékenynek mondható intézkedés köthető Biden nevéhez - gondoljunk csak az 1,9 ezer milliárd dolláros koronavírus-mentőcsomagra, mely azokat segíti, akik a világjárvány miatt elveszítették a munkájukat.

Bident most egy össznépi tanácstalanságot-értetlenséget szülő fotó kapcsán kapta szárnyára a közösségi média. Az elnök felesége, Jill Biden társaságában nemrégiben meglátogatta hivatali elődjét, a 97 esztendős Jimmy Cartert, aki a hetvenes évek második felében volt az USA elnöke. Carter és neje, az egykori First Lady, Rosalynn Carter egy fotó erejéig együtt pózolt a Biden-házaspárral, azonban a felvétel meglehetősen bizarra sikeredett. Egyesek még mindig az állukat kapargatják a furcsa végeredményt látva. Joggal vetődik fel a kérdés: vajon Bidenék nyúltak meg mérhetetlenül, vagy Carterék zsugorodtak liliputivá?

Lapozz, eláruljuk a választ!

Oldalak

  • 1
  • 2