Jobban teszed, ha megkapaszkodsz: a 3 legdurvább próbafülkés történet

Ha a mesélni tudnának a próbafülkék, megdöbbentő történeketeket hallanánk. Sajnos nem tudnak, de én igen, hiszen sokáig dolgoztam az egyik népszerű divatmárka butikjában. Elképesztő történetekkel találkoztam. Hihetetlen, hogy az emberek miket nem művelnek az öltözőfülkékben. Talán mert nem tudják annak rendeltetésszerű használatát. Íme, a 3 legdurvább sztori a próbafülkék eltakart világából.

1. Nem intimhelység

Semmi kétség afelől, hogy a lapos szexuális életet feldobja egy extrém helyszín. Ha van egy 40 éves házaspár, akik újítani akarnak kapcsolatukon, és ezt úgy gondolják, hogy egy butik próbafülkéjében teszik, hát tegyék. Elég merész, de meg tudom érteni. Hozzáteszem, ritka, mint a fehér holló, hogy a középkorosztályból kaptunk volna rajta valakit.

Az alanyok sokkal inkább 15 évesek voltak. Azt, hogy ők rendszeresen ott élik a nemi életüket, kevésbé elfogadható számomra. Nyílván van valamilyen magyarázatuk nekik is, talán az, hogy otthon például nem olyanok a körülmények.

2. Nem illemhelység

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Érdekes kérdés, hogy miféle késztetést éreznek azok, akik ott végzik el a nagy és kisdolgukat. Nem egyszer volt rá példa, hogy emberi ürüléket és vizeletet találtunk szabadon, a földön vagy éppen üvegbe zárva. Úgy hiszem, a legdurvább, amikor valaki a bolt ruháiba vagy ruháira végzi dolgát, a végterméket persze meg ott hagyja nekünk bűzölögni.

És ahogyan általában a női mosdók koszosabbak, mint a férfivécék, így ez esetben is a nőknek köszönhetjük a legmeghökkentőbb próbafülkés alakításokat. Az ott kicserélt betét és tampon, majd annak elhasznált állapotban való tükörre ragasztása vagy éppen akasztása biztosan nem normális.

3. Nem szabadidős központ

Fiatalok körében elterjedt, hogy pár barátnő bejön a butikba, leakasztanak jó pár ruhát és bevonulnak a legnagyobb próbafülkébe, ahonnan akár egy óra múlva sem jönnek ki. Ez idő alatt öltözködnek, telefonálgatnak és esznek, isznak, mindennek a maradványait pedig ott is hagyják. Csak örülhetünk, ha egy óra elteltével úgy távoznak, hogy a táskájuk nincs dugig tömve a szétvágott ruhákkal.

Fotók: marketingmorzsak.hu, szavazzukmeg.hu, blog.lindasonline.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!