Ajándékot keresel? Két remek ötlet, amivel nem lőhetsz mellé

A prémium dizájnt és rendkívüli képminőséget képviselő Samsung a jövő megújítható televízióival kápráztatja el a tévézni és filmezni vágyókat, míg a Casio Retro sorozatának cool karórái a nyolcvanas-kilencvenes évek különleges hangulatát hozzák vissza!

Kortalan műalkotás a nappaliban

„Kistestvéreket” kapott a piac legelső és eddigi legnagyobb méretű, 85 hüvelykes Ultra HD televíziója, ugyanis már Magyarországon is kapható az 55, illetve 65 hüvelykes F9000 UHD TV.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Az újdonságok a Full HD-nál négyszer nagyobb, Ultra HD felbontás révén minden korábbinál részletesebb, tisztább képet adnak. Ezenfelül fényerejük is páratlan, és a legmélyebb fekete árnyalatoknak köszönhetően pedig kiváló kontrasztot kínálnak a lélegzetelállítóan életszerű képminőség érdekében.

A karcsú és áramvonalas F9000 UHD okostévék fémes színvilággal érkeznek. A minimalista, kortalan stílusú dizájnelemekkel ügyesen elrejtett beépített hangszórók és a mélynyomók 70W-os hangteljesítményre képesek, a One Connect Box pedig a multimédia lejátszók valamennyi csatlakozóját egybegyűjtve megszünteti a kábelek okozta káoszt.

A beépített kamera, a videobeszélgetési lehetőség és a mobil eszközökkel történő egygombos tartalommegosztás révén az F9000 UHD TV-k a legmagasabb szintű felhasználói élményt kínálják.

Ajánlott fogyasztói ár:

55" F9000 UHD TV: 999 900 Ft / 65" F9000 UHD TV: 1 599 900 Ft

Retró a javából: 1974-es karóramodellek

A Casio Retro sorozat legtöbb darabjára mindenki emlékszik, aki a ’70-es, ’80-as, vagy a ’90-es években nőtt fel! Ilyet hordtak édesapáink, ezt láttuk a szomszéd bácsi csuklóján és ilyenre gyűjtött a család nagyapának karácsonyra. Ki ne vágyott volna egy számológépes CASIO karórára gyerekkorában?

És hogy mi változott azóta? Egyrészt ma – az uniszex divatnak köszönhetően – már a női öltözködésnek is tökéletes kiegészítője az 1974 óta eredeti formában forgalmazott sorozat valamennyi darabja.

Másrészt nem kell hónapokig spórolnunk, hogy a kezünkre csatolhassunk egy Casio Retro karórát, hiszen a modellek már 8990 Ft-tól elérhetőek.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!