Lifestyle

Íme a titok: ezekkel az ételekkel őrzi bombaalakját az 52 éves Jennifer Lopez

Kitálaltak, hogy Jennifer Lopez mit eszik reggel, délben és este, így már érthető ez a bikiniforma. Mutatjuk, hogy hogyan érheted el Te is!

Kiderült a titkos menü

Jennifer Lopez 52 évesen talán jobban néz ki, mint valaha. Makulátlan a bőre, sehol egy ránc, kockás a hasa és még a magánélete is sínen van, hiszen nagyban készülnek Ben Afleckel az óriási, hetedhétországra szóló lagzira. Az énekesnő részben biztosan a tökéletes genetikának köszönheti a bombaformát, azonban rengeteget tesz is azért, hogy így fessen az ötödik X után is. Néhány bennfentes kikotyogta a világsztár titkos "receptjét", vagyis azt, hogy mit eszik az énekesnő a mindennapokban, és mint tudjuk ez igazán hasznos információ, hiszen 70 százalékban a táplálkozásunkon múlik az, hogy hogyan festünk a nyári bikinibe. Jöhet a menü?

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.