Ezek a jelei annak, hogy nagyon kedvel a főnököd

Mindenki azt szeretné, hogy szeresse a főnöke – de honnan tudhatjuk, hogy valóban így van-e? Szakértőnk, Őri Júlia összeszedte a legfontosabb jeleket.

Miből vesszük észre?

Ha ez a helyzet a munkahelyünkön, akkor azon szerencsések közé tartozunk, akik nem gyomorgörccsel mennek dolgozni. Vélhetően meg van elégedve a főnökünk a szakmai munkánkkal, és még emberileg is megtaláltuk vele a közös hangot. A közösen elvégzett feladatok, a megbízhatóság, kiszámíthatóság, a problémák hatékony, gyors és korrekt kezelése általában elégedettséggel tölti el a főnököket. A sikeres főnök mögött mindig egy profi, lelkes, motivált csapat áll. Jó érzés ilyen csapatban dolgozni, hihetetlen motivációt ad, és a kollégák is képesek jobb és jobb eredményekre sarkalni egymást.

Persze a főnökünk is ember, még ha időnként kétségbe is vonjuk. Biztosan törekszik az objektív kiértékelésre, de nem lehet kikapcsolni a szubjektív tényezőket sem. Talán kicsit elnézőbb velünk szemben, jobban megérti a személyes problémánkat, jobban tolerál dolgokat. Amíg ez nem bomlasztja a csapatot, a jó hangulat és közös munka öröme megvan, addig nem kell aggódni miatta. Élvezzük, és örüljünk annak, hogy ennyire egy hullámhosszon vagyunk a főnökünkkel.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: 123rf.com

Oldalak