Január havi karrier és pénz horoszkóp: ez a hónap a malmunkra hajtja a vizet

Kedvtelenül térünk vissza a munkához, ám annál több pénz csörög majd a kasszában. Íme januári előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Egy kicsit kedvetlenül fogadod az új esztendőt, ami rendkívül szokatlan tőled, hiszen az újrakezdés, a harc, a kihívások éltetnek, motiválnak téged. Valószínűleg az is közrejátszik kedvetlenségedben, hogy a munkádban kisebb megrekedést tapasztalhatsz, amely elbizonytalaníthat a jövõvel kapcsolatban. A hónap első felében a hosszú távú céljaidat támogatja az univerzum, amibe akár egy új munka vagy projekt is belefér. Bármi, amibe most belekezdeszt, nagy kitartást és erőfeszítést igényel tőled. A hónap közepétől a sors teszteli az együttműködési készségedet és rugalmasságodat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ebben a hónapban még a szokottnál is bátrabb leszel, merészebben vállalsz kockázatot, január hónapban a mottód: aki mer, az nyer! A jegyedben járó Uránusz számtalan lehetőséget hoz az utadba, ehhez viszont rugalmasnak kell lenned, többnyire azért, mert az események váratlanul érkeznek. A kiadásaidra viszont fokozottan oda kell figyelned, mert a hónapban bármikor adódhat olyan helyzet, amikor szükséged lehet némi tartalékra. Amennyiben van hiteled vagy tartozásod azt érdemes ebben a hónapban rendezned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Tisztában vagy a képességeiddel és azzal is, hogy mi tud motiválni a fejlődésre. Most mégis át kellene gondolnod, merre érdemes tovább menni. Január nagy része inkább olyan visszatekintős számodra, az utolsó hét azonban konkrét lehetőségeket is hozhatnak. Ezekhez a lehetőségekhez viszont nagyon fontos lesz a kompromisszumkészség és, hogy csapatban tudj dolgozni. Január remek időszak a régi ügyek elrendezésére.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Nem igazán nagy lendülettel veszi kezdetét ez az év, aminek az is lehet az oka, hogy december végére egy kicsit elfáradtál. Valószínűleg az új esztendő első napjait azzal az érzéssel kezded, hogy jó lenne kiheverni a mögötted hagyott ünnepeket és az egész évet. A munka és a hivatalos ügyeid nem alakulnak túl jól, sőt halogathatod a fontos dolgok elintézését. A hónap második felében érdemes lenne jóval több kihívást bevállalnod, mert a befektetett munka mennyisége és minősége most bőven megtérülhet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Olyan vidáman indul ez az év számodra, mint amilyen sikeres lesz a folytatása. Az új esztendő első heteiben nyitott, vidám és eleven leszel, amivel még a környezetedet is meglepheted. A hónap első felében azonban még csak érlelődik benned a változtatás lehetősége, 23-a után viszont több ajánlatot is kaphatsz. Csakis olyan feladatot vállalj el, amit hosszú távon el tudsz képzeln. Érdemes most a kapcsolataidat megerősíteni, mert sok segítséget kaphatsz tőlük. Anyagi helyzetedet is most tudod megalapozni, ehhez viszont mozgósítsd erősségeidet: önbizalom, meggyőző erő, kreativitás.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Fizikailag fittnek, lelkileg optimistának és derűsnek érzed magad, így minden adott ahhoz, hogy kihasználd mindazt, amit az új év adta lehetőségek nyújtanak. Fõképpen a munkádra, hivatásodra koncentrálsz, vágysz az elismerésre, minden vágyad, hogy sikeres legyél. Január hónap elején erre meg is van a lehetőség. Ne egy nagy, kimagasló sikerre gondolj, inkább csak olyan kisebb előrelépésre, ami a mindennapi feladataid során előbukkan. Ez számodra amúgy is sokkal elfogadhatóbb tempó, lépésről lépésre szeretsz haladni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Szeretsz költekezni, többet is, mint amennyit megengedhetsz magadnak, ezért érdemes lenne a hónap elején egy gyors kalkulációt végezned és megnézned, hogyan tudnád az új évben a bevételeidet az igényedhez igazítani. A hónap során a sors minden lehetőséget megad, hogy az anyagi ügyeidben rendezd a dolgaidat, de ehhez nem ártana tudatosítanod azokat a képességeidet, amik segíthetnek megtalálni a sikerhez vezető utat. Fektess nagyobb figyelmet a munkahelyi kapcsolataidra is, sok múlik azon, mennyire vagy képes másokkal összehangolni a saját érdekeidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Már az év első napján érzed, hogy ez az év valami különlegeset tartogat számodra, bár nincs konkrét elképzelésed, érzed, hogy valami van a levegőben. Éppen ezért a legjobb az lenne, ha úgy kezdesz bele az új évbe, hogy átgondolod, megfogalmazod mit is vársz ettől az új esztendőtől? Melyik az az életterület amin mindenképpen szeretnél változtatni? Bátran és határozottan tartod kezedben a sorsodat, de mielőtt valami új dologba vágsz bele, vedd elő néhány régi ötletedet és nézd meg most tudsz-e valamit kezdeni vele.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Lehetőségekben nem lesz hiány ebben a hónapban számodra, sőt még az anyagiakra sem panaszkodhatsz. Egyedül arra kell figyelned, hogy a megkeresett pénzed ne költsd el meggondolatlanul, különösen a barátaid és szeretteid csábításának lesz nehéz ellenállnod. Ez egy fontos előkészítő hónap lehet, amennyiben vannak nagyszabású terveid, érdemes most fejben összerakni, megtervezni őket. Az égiek most nemcsak együttmûködési készséggel és toleranciával, hanem vasakarattal is felruháznak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ez a hónap arról szól, hogy az életed azon területei jönnek mozgásba leginkább, amelyekbe a legnagyobb energiát fekteted. Ezért különösen fontos lesz a pozitív gondolkodás, az önbizalom és a koncentrált erőkifejtés. Amennyiben munkát szeretnél változtatni, most jó lehetőséggel találkozhatsz, de tartsd szem előtt, hogy ezért jócskán tenned is kell, sokkal többet, mint azt gondolnád. De nem kell megijedned hatalmas a teherbíró képességed, igazából akkor vagy elemedben, ha tele vagy feladattal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Már az új év elsõ napjaiban egy szokatlan és ráadásul váratlan akadály tornyosul a terveid elé. A sikerhez most nemcsak bátorság és némi kockázatvállalás kell, hanem az is, hogy higgy magadban és bízz abban, hogy eléred azt, amit szeretnél. Szívós kitartásra főleg a hónap közepén lesz szükséged. A hónap mindenfajta együttmködésre remek alkalmat kínál, de az anyagi feltételek tisztázása is rendkívül fontos most. Főképpen a hónap utolsó hetében legyél óvatos a szerződések aláírásával.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Azzal az érzéssel lépsz be a januárba, hogy végre egy nyugodt hónap elé nézel.Pedig most nem teheted meg, hogy ölbe tett kézzel üldögélsz, most jó alkalom van váltani, új lehetőségeket keresni. Tanulás, nyitottság, vágy a fejlődésre csak ez vihet előre. Ha megtalál egy külföldi lehetőség, ne gondolkodj rajta, élj vele, amennyiben tovább kell képezned magad, szintén vágj bele. Mindennap keresd meg mitől lehetsz több, mint előző nap voltál, a sikered és egyben a boldogságod is ezen fog múlni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!