Szuperhősöknek szuper váróterem - Ilyen környezetben várakozhatnak a legkisebbek

A magyar kórházak koraszülött intenzív osztályait évek óta támogató Pampers ezúttal egy gyermek váró felújításához járult hozzá az Észak- Közép- budai Centrum Szent János Kórház és Szakrendelő, Gyermekosztály - Gyermek ambulancián. (x)

Minden gyerek szuperhős

A Pampers tavaszi kampányában a Pampers Pants bugyipelenka különleges szuperhősös kiadásával jelentkezett. Mi sem bizonyítja jobban, hogy minden gyerek szuperhős, mint azok a szuperképességek, amikkel nap, mint nap meglepnek minket. Sokak számára ismerős lehet az extra energiájuk, vagy a legérdekesebb helyeken való rejtőzködési képességük, de mindezek mellett a legfontosabb erejük, amiben a kisbeteg gyermekek az élen járnak, hogy szupererősek.

pampers tavaszi kampány szuperhősös pelenka

Kellemesebb a várakozás

A Gyermek ambulancia 24 órában fogadja a sürgősségi ellátást igénylő gyermekeket, illetve a fekvőbeteg ellátás után kontrollra hívott gyermekeket. A vállalat az új játszósarok hangulatával és tematikájával segíti, hogy a gyermekek a kórházban töltött idő alatt is szuperhősnek érezhessék magukat. A Pampers ezzel a kezdeményezéssel az osztályon évente megforduló közel 11 ezer kisbetegnek teremti meg a kellemesebb környezetet.

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak