Ejha: Jákob Zoltán a szakítás után ezzel üti el az idejét

Azt eddig is tudta mindenki, hogy Jákob Zoltán imádja a luxust.

Könnyen maga mögött hagyta a szakítást

Persze tegyük hozzá, hogy Jákob Zoltán inkább csak első ránézésre tudta könnyen lezárni ezt a kapcsolatot, mert nem tudjuk, ilyenkor mi zajlik egy emberben legbelül. Ugyebár a milliárdos is sokáig gondolkozott, mielőtt meghozta ezt a döntést.

Magyarország 39. leggazdagabb embere anno úgy döntött, hogy a TV2 Nagy Ő című műsorában szeretné megtalálni a párját. A fináléban ugye már csak két lány maradt, Nati, valamint Betti, de a milliárdosnak meg kellett hoznia a döntést, akármennyire is nehéz volt.

Végül Jákob Zoltán szíve választottja a 31 éves Hajnal Betti lett, így Natinak nem maradt más, csak a csalódás. Nem csoda, hogy a lány iszonyatosan várta a folytatást, de a kapcsolata a milliárdossal végül kútba zuhant. Hogy a dúsgazdag Jákob mivel üti el az idejét, az a galériánkból kiderül!

Jákob Zoltán alapból Betti nélkül ment el anno Dubajba, hogy ki tudja szellőztetni a fejét, és persze átgondolja, mit akar ettől a kapcsolattól. A milliárdos végül úgy döntött, hogy szakít a lánnyal. Miután hazaérkezett, vacsorára hívta Bettit, ahol egy hosszas beszélgetés végén együtt arra jutottak, hogy nem egymást keresik.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.