Itt a forradalmi megoldás a strandon hagyott értékekre

Hosszú évtizedes probléma, hogy mégis hova tegyük az értékeinket a strandon vagy a parton. Táskába téve, zacskóba rakva vagy törülközőbe csavarva. Ezek az alapvetően alkalmazott megoldások. Most azonban itt egy forradalmi ötlet, ami felszámolhatja a régi praktikákat. A „Beach Vault” névre keresztelt tárolóeszköz pár pillanat alatt a szem elől eltüntethető.

Vége a vízparti görcsölésnek az értékeink biztonsága miatt

Hányszor küzdöttünk már azzal, hogy nem tudtuk mit kezdjünk a partra kivitt pénztárcával, telefonnal vagy kocsikulccsal. Ennek a problémának a kiküszöbölésére találta ki Marcal DaCunha ezt a hatalmas csavarra emlékeztető tárolóeszközt. A dobozka teljesen vízálló, így beletehetünk bármilyen elektronikai kütyüt.

Működése igazán egyszerű: megfogjuk a tárolónkat és lecsavarjuk a földbe pont annyira, hogy a tetejét majdnem ellepje a homok. Ezután beletesszük az értékeinket a 30 cm mély és 15 cm széles térbe, rátekerjük a fedőt és már kész is. A tökéletes fedezéket a tárolóhoz kapott törülköző és párna alakítja ki. Így, nyugodtan pihenhetünk vagy fürdőzhetünk anélkül, hogy értékeink miatt kellene aggódnunk.

Fotók: dailymail.co.uk

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!