Lifestyle

Ránézett szerelme iPadjére, szörnyű titkot tudott meg a férfiről a fiatal lány - az egész internetet ledöbbentette, amit ezután tett

Aligha vitatható, hogy a nők többsége egy ehhez hasonló helyzetben egészen más megoldást választott volna.

Véletlenül jött rá, hogy hosszú ideje hazugságban élt

Nincs is annál kellemetlenebb és fájdalmasabb, mint amikor valaki a véletlennek köszönhetően ébred rá, hogy hosszú ideje hazugságban éli az életét. A Mirror cikke szerint egy Carrie Anne nevű fiatal nővel történt nemrégiben hasonló: a hölgy egyáltalán nem sejtette, hogy szerelme mit művel a háta mögött - egészen addig nem hullott le a hályog a szeméről, amíg véletlenül el nem csípett pár üzenetet a férfi iPadjén. Borzasztó titkot tudott meg a srácról, a nem várt fordulat pörölycsapással ért fel számára, de ahelyett, hogy tányércsapkodásba és üvöltözésbe kezdett volna, egészen más módon próbálta meg kezelni a helyzetet. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

Az iPaden talált üzenetekből egyértelművé vált a nő számára, hogy szerelme megcsalja, méghozzá egyszerre több partnerrel is. Carrie Anne úgy döntött, leszámol a párkapcsolattal, de azt is eltökélte, hogy a bosszú azért nem marad el.
Kattints a további képekért!

A háromgyermekes édesanya furcsállta, hogy a volt partnere nála felejtett néhány winchestert. Szerencsétlenségére úrrá lett rajta a kíváncsiság, és megtekintette a külső merevlemezek tartalmát.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az egészséges és gyönyörű haj megőrzése szempontjából nagyon fontos, hogy megfelelő hajbalzsamot használjunk, emellett viszont az sem mindegy, hogyan is használod az adott terméket.
Fashion&Beauty
Nem mindegy, hogy milyen ruhákban és kiegészítőkben indulsz útnak a következő nyaralásodra.
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!