Lifestyle

Ez a fogós kérdés teljesen megosztja az internet népét: melyikből van több?

Ez a kérdés foglalkoztatja most leginkább az internetezőket. Vajon ajtóból vagy kerékből van több a világon?

Újabb fogós kérdés

Többször megtapasztalhattuk már, hogy az emberek imádnak online vitatkozni, akár a legfeleslegesebb dolgokon is. Legújabban egy érdekes kérdés fogta meg az internetezőket, és most mindenki ezen pörög a Twittertől kezdve az Instagramon át a TikTokig. A LadBible alapján a dolgot egy Ryan Nixon nevű férfi indította el, aki múlt héten osztotta meg, hogy milyen teljesen idióta dolog miatt szálltak vitába a barátaival. „Szerintetek ajtóból vagy kerékből van több a világon?” – tette fel a nagy kérdést bejegyzésében. Nem sokat kellett várni, amíg teljesen elszabadult a pokol a világhálón.

Nixon egy szavazást is létrehozott az eredeti Twitter-posztban, ami alapján elmondható, hogy az emberek majdnem fele-fele arányban oszlanak meg a válasz tekintetében, de a kerék valamivel több szavazatot kapott. A vita azonban többeket heves érvelésre késztetett, mindkét oldal képviselői hallatták a hangjukat, cikkünk következő oldalán ezekből csemegézünk.

Szerinted melyik a helyes válasz? Lapozz az érvekért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Immáron 10. alkalommal ítélték oda a Televíziós Újságírók Díját a legjobb tévés produkcióknak, műsorvezetőknek és televíziós színészeknek. A rangos kitüntetést ezúttal is a hazai sztárvilág...
Fashion&Beauty
Hamarosan felvehetjük a rövidnadrágokat, de ha érdekel, hogy melyik fazon lesz a divat idén, akkor nézd meg a cikkvégi galériánkat!
Home&Design
Két mexikói testvér nagyot álmodott és az egy szem szobanövényükből mára milliárdos értékű vállalkozást kreáltak.