A magyar kormány az internet korlátozását szeretné elérni, emiatt döntöttek így

Az internet már jó ideje velünk van, a magyar kormány azonban most megváltoztatna néhány dolgot. Meglátjuk, hogy véghez viszik-e!

Még nincsen konkrét terv, hogy ez miképp működne

Az internet, mint globális információs hálózat, a 20. század második felében kezdett kibontakozni, amikor a hidegháború idején az Egyesült Államok védelmi célú kutatásai során létrehozták az ARPANET-et. Ez a hálózat lehetővé tette a távoli számítógépek közötti kommunikációt, ami forradalmasította az adatátvitelt.

A '80-as években az internet elérhetővé vált az egyetemek és kutatóintézetek számára, majd a '90-es években a World Wide Web megjelenésével robbanásszerűen nőtt a felhasználók száma.

Ma már gyakorlatilag nem tudunk meglenni internet nélkül, de miért is szeretné ezt korlátozni a magyar kormány? A galériánkban mindent leleplezünk!

Ma az internet már körülveszi az életünket. Az oktatástól kezdve a munkavégzésen át az egészségügyig és a szórakoztatásig minden területen jelen van.
Kattints a további képekért!

A mai modern világban már gyakorlatilag minden elképzelhetetlen megfelelő internetkapcsolat nélkül.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
Arra biztosan nem fogunk tudni tudományos bizonyítékot szállítani senkinek, hogy egy ékszeren lehet-e rontás, de hogy zálogba be lehet adni őket, az biztos.
Utazás
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ a magyarországi fürdővizeket vizsgálta. Akadnak olyan strandok, amik kifogásolható minősítést kaptak.
Sztárok
Cindy Crawford neve az egész világon mindenki számára ismerős, ahogyan elbűvölő vonásait sem könnyű elfelejteni – mégis, az általa nemrég közzétett képeken egy pillanatra rá sem ismertünk.