A magyar kormány az internet korlátozását szeretné elérni, emiatt döntöttek így

Az internet már jó ideje velünk van, a magyar kormány azonban most megváltoztatna néhány dolgot. Meglátjuk, hogy véghez viszik-e!

Még nincsen konkrét terv, hogy ez miképp működne

Az internet, mint globális információs hálózat, a 20. század második felében kezdett kibontakozni, amikor a hidegháború idején az Egyesült Államok védelmi célú kutatásai során létrehozták az ARPANET-et. Ez a hálózat lehetővé tette a távoli számítógépek közötti kommunikációt, ami forradalmasította az adatátvitelt.

A '80-as években az internet elérhetővé vált az egyetemek és kutatóintézetek számára, majd a '90-es években a World Wide Web megjelenésével robbanásszerűen nőtt a felhasználók száma.

Ma már gyakorlatilag nem tudunk meglenni internet nélkül, de miért is szeretné ezt korlátozni a magyar kormány? A galériánkban mindent leleplezünk!

Ma az internet már körülveszi az életünket. Az oktatástól kezdve a munkavégzésen át az egészségügyig és a szórakoztatásig minden területen jelen van.
Kattints a további képekért!

A mai modern világban már gyakorlatilag minden elképzelhetetlen megfelelő internetkapcsolat nélkül.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.