Lifestyle

Fókuszban a kirobbanó tehetségek: októberben ismét díjazzák az Inspiráló Nőket

2022-ben immáron negyedik alkalommal honoráljuk hazánk legkiemelkedőbb, leginnovatívabb női tehetségeit. Október 6-án jön az Inspiráló Nők Gálája.

Példaértékű női teljesítmények

2022-ben immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Inspiráló Nők Gálája: a rangos rendezvényre - mely az utóbbi években már hagyománnyá vált - ezúttal október 6-án kerül majd sor. A gálán újfent azokat a rendkívüli női tehetségeket és kiemelkedő példaképeket díjazzuk majd, akik munkásságukkal és teljesítményükkel motiváló erőként hatnak a társadalomra, s eredményeikkel kitűnnek a maguk területén.

A jelölőbizottság tagjai 2022-ben: Rost Andrea operaénekes, Bereczki Zoltán színművész, Rónai Egon, az ATV műsorvezetője és Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója. A jelölés folyamata már kezdetét vette, az Inspiráló Nők Díját az alábbi kategóriákban osztjuk majd ki ősszel:

A LEGINSPIRÁLÓBB DESIGNER
A LEGINSPIRÁLÓBB GASZTRONÓMIAI TELJESÍTMÉNY
A LEGINSPIRÁLÓBB HÉTKÖZNAPI HŐS
A LEGINSPIRÁLÓBB FIATAL TEHETSÉG
A LEGINSPIRÁLÓBB IFJÚ SPORTOLÓ
A LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY
A LEGINSPIRÁLÓBB VÉLEMÉNYVEZÉR

A gálán mind a hét kategóriában olyan jelöltekkel találkozhat majd a publikum, akik személyes életpályájukkal bizonyították: minden nőnek érdemes ragaszkodnia az álmaihoz, hiszen a tehetség, a szorgalom és az elhivatottság - legyen szó az élet bármely területéről - előbb-utóbb gyümölcsöt érlel.

Fotó: Femcafe.hu

A fiatal magyar operatőrt az Eufória című sorozat egyik epizódjáért nominálták a rangos díjra.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.