Lifestyle

Innen tudhatod, hogy melyik csakrád van blokkolva - megmérgezi az életed

Íme a legfontosabb intőjelek, amikre érdemes figyelni, ha közel áll hozzád az ezoterikus filozófia.

Tisztán áramló energia

Honnan tudhatod, hogy blokkolva vannak bizonyos csakráid? Például abból, hogy az életed egyes területein nem igazán remekelsz. Ha nem tudod, hogy mi lehet a baj, akkor érdemes megnézni az energiaáramlásod. Összeszedtük a legalapvetőbb "tüneteket", amelyek megmutatják csakráid hibáit. Ha ráleltél a blokkokra, akkor a következőképpen javíthatsz rajtuk: mantrákkal; imával; meditációval; csakra ékszerekkel és kristályokkal. A részletekért lapozd fel galériánkat!

Gyökér (piros) - Állandó bizonytalanságban éled az életed, tele vagy félelmekkel, sokat szorongsz, anyagilag instabil vagy, gyakran úgy érzed, hogy kicsúszott a lábad alól a talaj. Szakrális (narancs) - Nagyon alacsony a libidód, félsz az intimitástól, a kreativitás halvány szikráját sem mutatod a mindennapokban. Napfonat (sárga) - Alacsony az önértékelésed, gyengének érzed magad, érzelmileg instabil vagy, alsóbbrendűnek érzed magad embertársaidnál.
Kattints a további képekért!

Ne dobd ki azonnal a fonnyadásnak indult zöldségeket, ezzel az egyszerű trükkel percek alatt újra frissek lesznek!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.