Idén is ingyenes programmal készülnek: itt sport, kaland és élmény vár rátok!

Több mint 50 sportprogrammal, látványos sportbemutatókkal, óriás akadálypályákkal, interaktív élményparkkal és sztárokkal várja a gyerekeket és családjukat augusztus 30-án a Fitbalance Kids. A nyár legizgalmasabb szabadtéri sporteseményét a budapesti Orczy-parkban rendezik meg. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Megmozgatja a látogatókat többek között Rubint Réka, Szentgyörgyi Rómeó, ki lehet próbálni például a curlinget és a lábtoll-labdát, és olyan sikeres fiatal influenszerekkel is lehet találkozni, mint Schobert Lara, Győrfi Dani vagy Czura Karina.(x)

Idén is népszerűsítik a sportolást

A Fitbalance Kids tavalyi hatalmas sikere után idén ismét várja a gyerekeket és szüleiket! A 3-18 éves fiataloknak és családjuknak szóló ingyenes rendezvény küldetése, hogy népszerűsítse a klasszikus és modern mozgásformákat, sportágakat, valamint az egészséges életmódot.

Augusztus 30-án a budapesti Orczy-parkban óriás akadálypályák, interaktív élménypark, sportági bemutatók várják az érdeklődőket. A klasszikus sportágak mellett extrém sportok is bemutatkoznak a nyár legizgalmasabb szabadtéri sporteseményén, amelynek főtámogatója az MVM és a Szerencsejáték Zrt.

Biztonságos keretek között

A sportfelszerelést tilos otthon hagyni, hiszen megmozgatja a látogatókat Rubint Réka, Szentgyörgyi Rómeó és Krizsa Timi, de lesz többek között zumba, boxterápia és cheerleader-bemutató is. Számos sportágat próbálhatnak ki a fiatalok, például a curlinget, a teniszt vagy épp a lábtoll-labdát. A fiatalok találkozhatnak a legkedveltebb online influenszerekkel is, például Schobert Larával, Győrfi Danival, Czura Karinával vagy Togyela Dominikkel. Bemutatkoznak továbbá a Mindennapok hősei: többek között a rendőrség is jelen lesz a rendezvényen.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a https://fitbalance.hu/ oldalon lehet. A rendkívüli egészségügyi helyzet miatt az eseményen kiemelt hangsúlyt kap a személyi higiénia: a gyakori, alapos szappanos kézmosásra és az alkoholos kézfertőtlenítésre is folyamatosan lehetőséget biztosítanak a szervezők, akik a helyszínt és az eszközöket is rendszeresen fertőtlenítik, valamint belépéskor lázmérésre is kérik a látogatókat.

Részletek

Időpont: 2020. augusztus 30. 9:00-19:00
Helyszín: Budapest VIII. kerület, Orczy-park
Belépés: a rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: https://fitbalance.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/FitBalance-Kids

Oldalak