Heti horoszkóp: oldjuk meg a régóta halogatott problémát - 2020.08.24. - 2020.08.30.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk augusztus 24-től augusztus 30-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Előfordulhat, hogy figyelmetlenebb leszel a munkahelyeden a héten, hajlamosabb lehetsz arra, hogy olyan dolgokra koncentrálj, amelyek nem olyan fontosak, ezért nagyobb eséllyel becsúszhat néhány hiba lehetőség. A magánéletedben boldog napokat élhetsz át, itt az ideje, hogy pároddal együtt élvezzétek az élet adta ajándékokat. Teremtsetek alkalmat a romantikára, beszélgetésekre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ezen a héten képes vagy rá, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozz, ám vigyáznod kell, hogy alaposan és hiba nélkül végezd el a feladataidat. Elképzelhető, hogy kapkodásba kezdesz a hét közepén és akkor már te magad sem tudod áttekinteni a feladataidat. Készíts magadnak ütemtervet, ez nagy segítségedre lehet, hogy rendet tudj tartani a teendőid között.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A kihívásokkal teli időszak után ez a hét csendesebb lesz, talán ez annak is köszönhető, hogy most nincs annyi energiád, talán annak az előjele, hogy valami betegség kerülget. Ez ellen ne csak vitaminokkal próbálj meg védekezni, hanem pozitív gondolkodással, derűvel, hiszen a nevetés a legjobb gyógyszer. Használd ki ezt az időszakot erőgyűjtésre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Vidám hangulatban kezdődik számodra a hét, ami többi napra is rányomja bélyegét, annak ellenére sem veszíted el jó hangulatodat, hogy rengeteg munka szakad a nyakadba. A hét kulcsgondolata a gyorsaság, helyett az alaposság. Szerencsére rád, amúgy sem jellemző a kapkodás. A hét második felében esélyed adódhat arra, hogy anyagi biztonságodat megerősítsd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Amennyibben megteheted akkor ezen a héten vedd ki a szabadságodat, mert ennél nagyszerűbb hetet elképzelni sem lehetne a pihenésre, lazításra. Minden idegszáladdal érzed, ha most útnak indulsz, értékes, új ismeretségeket lesz alkalmad kötni. Ha nem tudod ezt a hetet pihenéssel tölteni, akkor is teremts alkalmat a sportolásra, mozgásra. Most rengeteg plussz energiád van, ami muszáj lesz elvezetned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nem mutatnak rossz hatásokat a bolygóátvonulások, mindennek ellenére valahogy semmi nem olyan, mint amilyennek látszik. Egy könnyűnek tűnő munka kifoghat rajtad, egy nehéznek érzett kihívással pedig játszava megküzdesz. Ez a furcsa ellentmondó helyzet az emberi kapcsolataidban is megmutatkozik. A mindennapi tevékenységeidbe próbálj meg minél több jókedvet belevinni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Bár nagyobb változást ez a hét nem sejtet, mégis egy kicsit energikusabb leszel, régi tervek, vágyak, célok jönnek mozgásba. A hét közepén úgy érezheted, hogy egyszerre szeretnél ezek után elindulni, de ez nem fog menni. Munkád miatt egy kicsit többet is vállalsz, mert ez elégedettséggel tölt el, így legalább azt érzed, hogy haladsz és nem egy helyben topog az életed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A hét elején egy csábító ajánlat tűnhet fel, de legyél vele nagyon elővigyázatos. Nem arról van szó, hogy minden jónak látszó lehetőséget utasíts el, hanem vedd tekintetbe, hogy nem minden alakul olyan nagyszerűen, mint ahogy az előre látszik. Ez most főképpen a munkáddal, hivatásoddal és a pénzügyi lehetõségeiddel áll kapcsolatban. A hét második felében felerősödik a szabadságvágyad, ami csak tovább ront a helyzeten.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A hét egy nem teljesített ígérettel, vagyis egészen pontosan az ebből fakadó vitával kezdődhet. Ez abból is adódhat, hogy nem sikerült időben befejezned valamit vagy veled szemben nem tartotta be valaki az ígéretét. Bármelyik is történt, ezt könnyen ki lehet javítani, a hét mottója, amúgy is a saját hibáiddal való szembenézés és az azokért való felelősségvállalás.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A héten nem annyira a munka és az új tervek kerülnek előtérbe, hanem sokkal inkább a magánélet, ezen belül is főként a szorosabb emberi kapcsolataid. Most sokkal inkább igényleg a szeretteid, családod társaságát, jó hatással van rád a velük töltött idő. A szokottnál sokkal türelmesebb, kedvesebb vagy. Ez az időszak új emberek megismerésére nem igazán alkalmas, régi barátságok szorosabbra fűzésére annál inkább.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Itt az ideje, hogy kihasználd a kora tavasz minden áldásos hatását, remek időszak új tervek elkezdésére, életmódváltásra, munkahelyváltásra. De ehhez előbb át kell gondolnod, hogy valójában mire, milye életre vágy? Hidd el, most bármi is kezdesz bele az sikerülni fog és nem csak erre a rövid időre, hanem akár tartósan is. A tavasz épp azt az önbizalmat hozza ki belőled, amire éppen most szükséged van.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Egy kicsit feszültebben kezdődik ez a hét, ha ezt el akarod kerülni, akkor már a hét első napjaiban tegyél rendet az emberi kapcsolataidban. Nem kizárt ugyanis, hogy egy régebbi vita, konfliktus kerül újra előtérbe, amit ha a szőnyeg alá söpörsz, a későbbiekben még rosszabb lesz. Az is megeshet, hogy először ezt saját magaddal kell tisztáznod és csak utána lépsz a tettek mezejére.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!