Lifestyle

Így üzen az univerzum, ha közel van az, amit kértél

Nehéz megőrizni a hitedet akkor, ha jó ideje nem jön az, amit szeretnél. Akár most kezdted a tudatos teremtést, akár már gyakorlod egy ideje, figyelj a jelekre, amiket az univerzum küld feléd.

Kigondoltad, mit szeretnél, eltervezted, és fellőtted a kérést az univerzumba. És most vársz, és vársz, türelmesen. Az, hogy az egyes kívánságok milyen hamar teljesülnek, változó, és ez nagyban függ attól, hány szálat is kell megmozgatnia az égieknek ahhoz, hogy teljesüljön a kérésed. Van, amihez néhány óra kell, de a teremtések többségének hetek, akár hónapok vagy évek is kellhetnek, míg megvalósulnak.

Jelekkel üzen az univerzum

Mindegy, mennyi idő telik el, fontos, hogy ne veszítsd el a hitedet. Sőt, ha nyitva tartod a szemedet, könnyen észreveheted azokat a jeleket és szinkronicitásokat, amikkel az univerzum üzen neked: nem felejtettelek el, dolgozom az ügyön, és készülj, mert nemsokára érkezik a teremtésed!

Sokszor pont akkor érkeznek ezek, mikor már feladnád, aztán hirtelen jön egy jel a semmiből. Figyelj!

Szinkronicitások. Amikor teremtésed közeleg, felfigyelhetsz ismétlődő mintákra. Ilyenek lehetnek az ismétlődő számok, pillangók, szivárványok, fehér tollak. Például rendszeresen 1111-et, vagy bármilyen más angyalszámot látsz az órán, ha rápillantasz. Olyan zenéket hallasz, ami a kívánságodhoz kapcsolódik, vagy a TV-ben éppen a vágyadról beszélnek. Ezek mind-mind jelek, hogy közeleg a beteljesülés.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...