Lifestyle

Így tartsd távol a macskát a szobanövényektől: filléres, mégis hasznos módszer, amivel megvédheted a lakás zöldjeit

Távol tartanád a macskádat a szobanövényeidtől, de egyikben sem szeretnél kárt tenni? Van egy szuper módszer, ami mindkét problémára megoldást kínál!

Háziállat vs. szobanövény

Ha macskád van, valószínűleg te is tisztában vagy azzal a kihívással, amit a szobanövények életben tartása jelent, hiszen hiába szépséges díszei otthonunknak, sok cica számára vonzó célpontot jelentenek, legyen az a növények levele, virága vagy akár a talaj. Ha te is találkoztál már azzal a problémával, hogy kedvenced folyton a szobanövényekkel babrál, ne aggódj, segítségünkkel könnyedén megoldhatod ezt a kihívást. Az alábbiakban mutatunk egy egyszerű, de rendkívül hatékony módszert a macsekok távol tartására és ezáltal a lelki békéd megóvására. Lapozd fel a galériát a részletekért!

A macskák rendkívül kíváncsi teremtmények, így nagy érdeklődést tanúsítanak a szobanövények iránt, aminek az eredménye sokszor a törött cserép. Ráadásul vannak cicák, akik előszeretettel használják a virágcserepet alomtálca helyett is. De ne aggódj, létezik olyan megoldás, ami a macskára és a növényre is veszélytelen.
Kattints a további képekért!

Tavasztól őszig ontja magából a szebbnél szebb virágokat a muskátli - ehhez viszont érdemes odafigyelnünk pár egyszerű dologra.

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az Egyesült Államokban a pszichiáterek újabban a Zuranolone nevű tablettát írják fel azoknak az édesanyáknak, akik a szülés utáni depresszió tüneteit produkálják.
Lifestyle
Mindenki kíváncsi a boldog, tartós házasság receptjére. Nos, a Los Angeles-i párterapeuta, Lori Gottlieb szerint az első hozzávaló a megfelelő életkor.
Lifestyle
Két szakértő mixológus mérlegelte azokat a koktélokat, amelyeket érdemes elkerülnöd, ha hétvégén a nyakadba veszed a várost.