Így ismerd ki a pasit születési alapszáma alapján

Ha nem tudod megfejteni a pasit, akkor nézd meg, hogy mire számíthatsz a születésnapja dátumából kiszámolt alapszám alapján.

Mi az alapszáma?
1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én, 28-án született
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án, 29-én született
3-as: ha 3-én, 12-én, 21-én, 30-án született
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én, 31-én született
5-ös: ha 5-én, 14-én, 23-án született
6-os: ha 6-án, 15-én, 24-én született
7-es: ha 7-én, 15-án, 25-én született
8-as: ha 8-án, 16-án, 26-án született
9-es: ha 9-én, 17-én, 27-én született

Ha 1-es az alapszáma:
Valószínűleg igazi macsóval állsz szemben, aki határozott és karakán ember, nem fél kimondani azt, amit gondol, tudja, hogy mit akar és mindent meg is tesz, hogy megszerezze azt, amit kiszemelt magának. Nagyon találékony és kreatív ember, akinek, ha a kellő szorgalmas is megvan, még sokra viheti az életben. Párkapcsolatában szeret irányítani, élvezi, ha nála van a hatalom és a döntés joga.

Ha 2-es az alapszáma:
Magányos farkas típus, aki annak él, amit szeret. Munkájában nem kedveli a stresszes feladatokat, inkább a kellő kidolgozásra szoruló, aprólékos feladatokat preferálja, ahol teljesen kibontakozhat, kiélheti önmagát. Nem igazán csapatjátékos, egyedül sokkal hatékonyabban oldja meg a problémákat. Párkapcsolatában eleinte zárkózott, kell neki egy bizonyos bizalmi szint, amikor már meg tud nyílni.

Ha 3-as az alapszáma:
Fiatalos, vidám és nyitott ember, aki soha semmit nem ítél el anélkül, hogy nem ismerné. Kíváncsi alkat révén szereti, ha felfedezhet valamit, vonzzák az újdonságok és a veszélyes dolgok. Szeret kockáztatni és játszani, ám pontosan tudja, hogy hol vannak azok a határok, amiket nem érdemes átlépni. Párkapcsolatában gondoskodó, mindig jókedvre derít.

Ha 4-es az alapszáma:
A megbízhatóság és a hűség megtestesülése, ha valamire a szavát adja, akkor azt tűzön és vízen át is megvalósítja bármilyen nehéz is. Nehéz elijeszteni, mert mindig meglátja a dolgok mögött rejlő valódi szándékot és az előnyöket, így mindig mindenből képes kihozni a legjobbat. Párkapcsolatában a tökéletes férfi, hisz igazán családcentrikus alkat.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!