Lifestyle

Ezt teszik a francia nők lefekvés előtt: neked is ki kellene próbálnod, azonnal álomba merülsz tőle!

Talán neked is akadnak lefekvés előtti, jól bevált rituáléid, a francia nők viszont egy olyan hagyományra esküsznek, melyre eddig valószínűleg sosem gondoltál még.

Régi francia hagyomány

A franciáknak hosszú történelmük van a parfümöket illetően, a régi korok francia hölgyei gyakran burkolták csodálatos illatba kesztyűiket és zsebkendőiket is, ahogyan azt maga Hubert de Givenchy is javasolta. Ami viszont még ennél is meglepőbb, hogy az alvással kapcsolatban is akad egy francia hagyomány, mely a parfümökhöz kötődik. Ha szeretnéd minden éjjel igazán nőiesnek és kifinomultnak érezni magad, akkor neked is érdemes lehet kipróbálnod. Kíváncsi vagy, mégis mi az az egy dolog, ami nélkül a francia nők sosem fekszenek le aludni? Olvass tovább, eláruljuk!

Talán meglepően hangzik, de a francia nők bizony lefekvés előtt is parfümöt használnak. Ez egy igazi hagyománynak tekinthető a francia családokban és, bár kissé különös hóbortnak hangzik, valójában meglepően sok előnnyel járhat.
Kattints a további képekért!

Nem tudjuk mindig kontrollálni, hogy mikor tör ránk az éhség. Előfordul, hogy pont lefekvés előtt vonz minket a legjobban a hűtőszekrény fénye. Ilyenkor célszerű olyan ételeket választanunk, amelyek kielégítik étvágyunkat és elősegítik a jobb alvást is. Nyugi, azért egy pohár meleg tejnél több is van, ami segíthet álomországba jutni– de igen, ez a gyerekkori klasszikus még mindig ott szerepel a listán.

Leadfotó: 123rf, forrás: glamour.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...