Lifestyle

5 hely a lakásban, amit szinte sosem takarítunk - Te hányról feledkezel meg?

Néha érdemes kicsit alaposabban megnézni, mennyi és milyen piszok rejlik a lakásunkban, hiszen takarításkor az otthonunk számos pontjairól hajlamosak vagyunk teljesen megfeledkezni.

Elhanyagolt koszforrások

Gondolnád, hogy azzal, hogy nem tisztítod meg a távirányítókat, a kezeiddel ugyanúgy viszed tovább a szennyeződést a már megtisztított felületekre? Persze, mindenkivel megesik, hogy épp csak 1-2 órája jut rendbe szedni a lakást, azonban mindenképp érdemes néha belevetni magunkat a sűrűjébe és tényleg mindent alaposan kitakarítani, mert így lesz minden tiszta és szennyeződés-, valamint baktériummentes. 5 olyan hely is van a lakásban, ami potenciális elfelejtett koszforrás lehet. Részletek a galériában!

Szobanövények A növények folyamatosan tisztítják a levegőt, de időnként nekik is szükségük van egy kis törődésre. Érdemes ápolgatni a leveleiket, ettől nemcsak szebbek lesznek, de hatékonyabban fogják tisztítani a levegőt is. Ezt a kisebb növényeknél megtehetjük a kádban vagy egy lavorban, a nagyobbak leveleit pedig töröljük át nedves ronggyal.
Kattints a további képekért!

A járda repedéseiben, valamint a térkövek között, a tetőn, illetve a kőteraszon megbújó moha nem csupán esztétikailag nyújt igencsak ronda látványt, de a téli időszakban meglehetősen csúszós is lehet a felülete. Szerencsére egy házilag elkészíthető, filléres szerrel azonnal megszabadulhatsz tőle!

Leadfotó: 123rf.com

VIA

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint az univerzum a következő hetekben olyan pozitív energiákkal, lehetőségekkel és esélyekkel lát majd el néhány csillagjegyet, hogy azok komoly hatással lesznek anyagi jólétükre.