Igaz történetek, tabuk nélkül - Avagy, tinder szakirodalom nem csak párkeresőknek

Mi a jobb egy jó pletykánál? 33 igaz sztori, amihez bármikor nyúlhatsz, ha egy kis énidőre vágysz! Így gondolkodott Kamilla Akhmin is, amikor eldöntötte, hogy a fodrászszalonjában hallott, illetve az általa megélt randisztorikat etűdszerűen megírja és könyvbe rendezi, hogy ne csak pazar szórakozással, de tanulsággal is szolgálhasson arról, hogy milyen esélyei vannak egy nőnek az igaz szerelemre ma, az online ismerkedés korában. (x)

Tökéletes ajándék Nőnapra

Azok, akik még az igazit keresik, bőven tudnak mások tapasztalataiból tanulni, a könyvben olvasottak alapján. A Jobbra húz vagy balra húzzzzzz! c. kötet nem árul nekik zsákbamacskát. Változatos élethelyzetekbe enged bepillantást, így jó eséllyel mindenki megtalálhatja benne a számára ismerős szituációt. Szó van benne a kóros hazudozóktól kezdve az elhibázott döntéseken át a státuszbéli különbségekkel szembeni küzdelemig mindenről, ami a buktatója lehet a valódi románcok kialakulásának. Ugyanakkor nem hallgatja el a szerző a jó híreket sem: bizony, vannak olyanok is, akik megtalálják az igazit, akkor is, amikor már minden reményüket elvesztették.

Kamilla Akhmin: Jobbra húz vagy balra húzzzzzz! könyv

Nem csak azokhoz szól, akik a történetek tanulságát keresik, mert személyesen érintettek a randizás világában, hanem azokhoz is, akik a mindennapi, igaz sztorik megszállottjai vagy csak egy kis könnyed kikapcsolódással eltöltött énidőre vágynak. Akik rábukkantak már életük párjára, és a családi élet pörgéséből szabadulnának egy kis kikapcsolódásért, szintén megtalálják számításukat. Akár egy jó sorozat instant változata: romantikát, humort, abszurd eseteket és egy csipetnyi erotikát tartogat nekik minden történet, akkor is, ha csak pár percük van olvasni.

Igaz történetek, tabuk nélkül

A szerzőnő - a sztorikat vele megosztók szófordulatait használva - szókimondó stílusban tárgyalja a legpikánsabb részleteket is, mindemellett egy tárgyilagos szemlélő könnyed humorával ír a legbizarrabb szituációkról (köztük a sajátjairól) is. 22 vendége és barátnője, valamint az általa megélt, összesen 33 történetből épp azt a kötetet állította össze, amire egy kád forró vízben, vagy este egy pohár bor mellett vágyunk.

Kamilla Akhmin: Jobbra húz vagy balra húzzzzzz! könyv

A Jobbra húz vagy balra húzzzzzz! most Nőnapi akció keretében, kedvezményes áron, a szintén a szerző által írt grátisz hajápolási e-bookkal rendelhető meg a www.truetinderstories.com oldalon!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!