Lifestyle

Világháborús bomba szorult az idős férfi fenekébe, pánik tört ki a kórházban, amit felkeresett szokatlan panaszával

A hírek szerint a 88 éves férfi szexuális örömszerzés céljából helyezte a fenekébe a robbanóeszközt.

Hatalmas pánikot keltett a kórházban

Azonnali ellátásra szorult az a 88 éves francia férfi, aki szombat este különös panasszal kereste fel a touloni kórházat: egy mintegy 20 centiméteres világháborús bomba szorult a fenekébe - számolt be a pikáns esetről a Daily Mail. Sem a kórház személyzete, sem pedig a betegek nem voltak felkészülve a váratlan látogatóra, ezért nem csoda, ha az egész intézményben rettegés lett úrrá, amikor történetünk főhőse megjelent. A Sainte Musse kórházban mindenki attól félt, hogy a férfi végbelében rekedt bomba fel fog robbanni. A tűzszerészek később azt nyilatkozták, minimális volt az esélye, hogy a robbanóeszköz működésbe lépjen, ennek ellenére evakuálták a kórház érintett osztályait.

A hírek szerint a férfi szexuális örömszerzés céljából helyezte a bombát a fenekébe, amit végül műtéti úton távolítottak el a testéből. Ekkor derült csak ki, hogy a támadóeszköz az első világháború időszakából származik, és annak idején a francia hadsereg használta. Az idős úr később azt nyilatkozta, a bomba eltávolítása komoly fájdalmakkal járt számára, mivel a végbelébe szorult tárgy egyáltalán nem volt apró: 20 centis hosszúsággal, és - e körülménynek köszönhetők a fájdalmak - 5 centis szélességgel rendelkezett. A kórház szóvivője később arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy a 88 éves férfi jól érzi magát, s jelenleg az intézményben lábadozik.

Egy járókelő leplezte le a bűncselekményt, akinek a templomból kiszűrődő fények keltették fel a figyelmét.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...