Lifestyle

Épp a tévében beszélt az időjós, amikor sokkoló videó jelent meg a háttérben

Ennél kínosabb véget nem is érhetett volna az időjárás-jelentés, tény, így legalább izgalmasabb és szórakoztatóbb volt, mint máskor.

Különös videó szakította félbe a műsort

Az időjárás-előrejelzés nem tartozik a legérdekfeszítőbb tévéműsorok közé, persze van, amikor különösen hasznos végighallgatnunk-végignéznünk. Ilyen, ha valamilyen okból szélsőséges az időjárásunk, és komoly változásban reménykedünk, ha épp nyaralást vagy kirándulást tervezünk, vagy ha épp fogalmunk sincs, mit kapjunk magunkra másnap, és az időjóstól reméljük a megnyugtató választ.

Az esetek többségében azonban mégis mély apátiával, érdektelenséggel szoktuk végigülni a meteorológusok sokszor nehezen érthető magyarázatait-bölcselkedéseit. Néha annyira unalmas a műsor, hogy azt már csak egy véletlenszerű esemény mentheti meg a teljes érdektelenségtől és közönytől. Most következő történetünkben ugyan nem egészen ez a helyzet, de az biztos, hogy a bizarr eseményt egyhamar nem felejtik el azok, akik a tévéképernyő előtt ültek.

A LadBible beszámolója szerint a washingtoni Spokane városában, a KREM 2 nevű csatornán épp az időjárás-jelentés képei peregtek vasárnap este, amikor szokatlan dolog történt: az időjós mögött, a stúdióban nemcsak a meteorológiai viszonyokat szemléltető térkép jelent meg, hanem egy botrányos videó is, mely felett még senki sem tudott napirendre térni.

Fotó: 123rf

Lapozz, mutatjuk, miről is van szó!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít...
Sztárok
Jákob Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Lifestyle
A szakemberek szerint a pontos érték a napszaktól és az illető nemétől is függ, átfogó vizsgálatukban mégis próbáltak mindenkit kielégítő válaszra lelni.