Lifestyle

Több hullámban csapnak le ma a zivatarok: Riasztást adtak ki a fél országra, jégesőre és erős szélre is kell készülnünk

Pénteken sem maradunk eső, zivatar és változékony időjárás nélkül.

Jégeső, zivatar

Pénteken egy csapadékrendszer fokozatosan kelet, északkelet felé vonul, ebbe a rendszerbe beágyazódva zivatarok is előfordulhatnak. A csapadékrendszer áthaladása után kisebb szünetet követően újabb záporos, zivataros gócok képződhetnek, kiemelten az Alföldön heves zivatar is kialakulhat. Ekkor a cellákat viharos kifutószél (60-80 km/h, hevesebb zivatar esetén 80-90 km/h), jégeső és nagy mennyiségű csapadék kísérheti.

riasztás zivatar előrejelzés

A dél, délnyugat felől érkezett felhő- és csapadékrendszer kora délutánra északkelet felé elhagyja hazánkat. Mindeközben dél felől szakadozottá válik a felhőtakaró, kivéve a Dunántúl nyugati részén, illetve az északi tájakat. Késő délután, estefelé délnyugat felől újból felhősödés kezdődik. Délután nagyobb eséllyel az ország délkeleti felén szórványosan alakul ki zápor, zivatar, helyenként ismét jégesővel, viharos széllel. Többfelé megélénkül a légmozgás, a Kisalföldön az északnyugati, nyugati, másutt a délnyugati szél. A csúcshőmérséklet a tartósan borult tájakon 15, a délkeleti határnál 25 fok közelében alakul. Késő estére 10 és 17 fok közé hűl le a levegő.

Forrás: met.hu Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Tina már egy ideje fontolgatta ezeket a beavatkozásokat, azonban sokáig tartott tőle, most viszont bevállalta.
Lifestyle
Legjobb barátodnak is felteheted ezt az egyszerű, de annál trükkösebb kérdést, amiből könnyedén kiderítheted, vajon mennyire ismernek jól téged a hozzád legközelebb állók.
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...