Lifestyle

Idén is megtelt a Balaton – Itt nyaralhatsz a legolcsóbban

Tavaly, az akkori járványügyi ajánlásokat betartva a fél ország a Balatonnal töltötte a nyári vakációt. Bár a magyar tenger szerelmeseit semmi sem tántoríthatja el, számos kritika érte a Balatont az elrugaszkodott árak és szolgáltatások ezzel szembeni silány minősége miatt. Mi a helyzet idén?

Kirakták a „megtelt” táblát

Bár a főszezon még csak most kezdődik, a június végi kánikulai napokon számos balatoni településről teltházat jelentettek.

Bár a Balatont az elmúlt években egyre több kritika éri (drága, bunkó volt a pincér stb.), mégis úgy tűnik, a magyarok számára továbbra is kedvelt úti cél. Persze tagadhatatlan, hogy a magyar tengernél nyaralni nem olcsó, de legyünk őszinték: nyaralni alapvetően sehol sem olcsó. Ennek ellenére nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy ez vagy az drága, hiszen minden az egyéni igényeken és a keresésre szánt időn múlik.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.