Lifestyle

Miért lépnek félre a boldog párkapcsolatban lévő emberek? A szakértő válaszol

Miért lehet, hogy manapság azok is félrelépnek, akik amúgy boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek? Egy párkapcsolati tanácsadó fejtegette a kérdést és a lehetséges válaszokat.

Átalakult a hűtlenség fogalma

Félrelépések és afférok már az emberiség kezdete óta léteznek, ám a hűtlenség, mint fogalom az idő előrehaladtával teljesen átalakult. Az 1950-es években ha a feleség egy kis vörös rúzst talált a férje gallérján, véget ért a házasságuk. Manapság, a digitális korszakban, ahol a közösségi média és a valós élet összefonódik egymással, egy félreértelmezhető üzenet is elég és a kapcsolatnak annyi. A szakértők nehezen tudják megbecsülni, hogy a lakosság hány százaléka csalja meg a párját, mivel a hűtlenség különböző emberek számára különböző jelentéssel bír. Esther Perel - a neves pszichoterapeuta, akinek szakterülete a hűtlenség - a Brightside-al osztotta meg úttörő elméletét arról, hogy a boldog emberek többsége miért folyamodik viszonyokhoz.

Lapozz, ha kíváncsi vagy az elméletére!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).