Remélhetőleg nem vettél ilyen sonkát a boltban: nagyon rosszul teljesített a teszteken

A húsvéti sonka minden magyar asztalon sztárvendég lesz húsvétkor. Persze nem mindegy, hogy milyen minőségűt vásárolunk.

Ez a sonka szerepelt a legrosszabbul a vakteszten

Már mindenki borítékolhatja, hogy a húsvéti hosszú hétvége alatt fel fog szedni néhány plusz kilót. Olyan ez, mint a karácsony, amikor a bőség zavara van, és hajlamosak vagyunk túlenni magunkat, de hát a rengeteg finomságról nehéz lemondani.

A sztárvendég természetesen a sonka lesz, amiből nem mindegy, milyet választunk, és persze az sem, hogy milyen taktikával főzzük meg.

A jó minőségű sonka metszéslapja egyöntetűen bordó színű és nem láthatóak rajta bevérzések. Megtapogathatjuk az ujjunkkal is, és ilyenkor lényeges, hogy ne legyen se túl puha, se túl kemény.

A galériánkban megmutatjuk, mely húsvéti sonkákat érdemes kerülni, és mik szerepeltek a legjobban a teszten!

A Maradok a pénzemnél blog belevágott a legnépszerűbb húsvéti alapanyag tesztelésébe. Ezúttal a Magyarországon kapható füstölt, főtt és nyers sonkákat, frikandókat és sertés combokat vetetették alá egy vaktesztnek.
Kattints a további képekért!

Jövő héten már jön a hosszú hétvége, vagyis a húsvét. Szinte mindenhol meg fog jelenni a finom főtt tojás, de nem mindegy, hogyan tárolod őket.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...